Arhitect proiectant

Paradigma Studio

08-12-2017 | EXPIRA LA 10-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal

Aplicatia se va trimite numai la adresa office@paradigmastudio.ro si va contine, pe langa CV cu foto, Portofliul relevant pentru postul pentru care aplicati.
APLICATIA VA FI OBLIGATORIU INSOTITA DE PORTOFOLIU. IN CAZ CONTRAR CV-ul VA FI RESPINS!

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Daca-ti place sa lucrezi cu AutoCad-ul si cu Arhicadul, esti foarte organizat si atent la detalii...(si lista continua, dar nu vreau sa te sperii chiar acum), citeste mai jos.
Cautam pentru Paradigma Studio un arhitect proiectant super-motivat, capabil sa lucreze intr-un ritm alert.
Daca ti se pare ca ai putea fi "The One", trebuie sa mai stii ca zilele tale nu vor semana intre ele, iar programul nu va fi unul "traditional" : intr-o zi proiectam , in alta facem santier si mergem la faze determinate, in alta calculam si echilibram cantitati. La noi in echipa vor exista si zile super-mega-ultra-busy cu concentrare si seriozitate maxima .
To sum up ,Paradigma Studio are nevoie de :
- Realizarea proiectelor de amenajari interioare pentru toate tipurile de imobile (blocuri, case, gradinite, spitale etc.);
- Intocmirea documentatiilor scrise aferente proiectelor;
- Elaborarea planurilor aferente proiectelor;
- Abilitatea de a realiza toate fazele de proiectare: DDE, PT, DTAC, Concept,

Beneficii:
- Posibilitatea de dezvoltare profesionala;
- Mediu de lucru tanar, placut si dinamic

Descrierea companiei

SC PARADIGMA STUDIO SRL a fost infiintata in anul 2014, cu sediul in Bucuresti. Inca de la inceput compania noastra s-a axat pe proiecte care au obiective principale gasirea de solutii pentru diverse probleme arhitecturale, implementarea acestor solutii, executia si managementul proiectelor.
Succesul proiectelor noastre se datoreaza creativitatii, minutiozitatii si profesionalismului de care dam dovada, incepand de la concept si pana la livrarea finala catre client.
Succesul antreprenorial se bazeaza pe relatia dintre arhitecti si parteneri, denumita "afacere". Compania noastra este o punte de legatura intre idee si realitate, oferind servicii de la concept pana la finalizare, inclusiv amenajare, planificare a executiei, consultanta generala si management de proiect.
Nu ne pierdem in aspecte abstracte, ci ne concentram pe implementare, chiar si in timpul fazelor tehnice si de proiectare.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
- Absolvent studii superioare (facultate de arhitectura/design);
-Experienta 3 ani minim
- Cunostinte la nivel avansat de:
3D Studio Max - Vray
Autocad Architecture,
Arhicad,
Adobe Photoshop/ Illustrator/ InDesign
Microsoft Office
Limba engleza fluent;