Area sales manager

STRABAG SRL DIVIZIA BETOANE

09-11-2009 | EXPIRA LA 15-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile dvs principale sunt reprezentate de prospectarea si contactarea potentialilor clienti, detinand rol major in incheierea contractelor, monitorizarea livrarilor si incasarilor, stabilirea planurilor si a strategiilor de mentinere si dezvoltare a bazei de clienti.
Veti participa la intocmirea strategiei de vanzari pentru clientii din domeniul public si privat, cu respectarea principiilor politicii comerciale a companiei si de asemenea va trebui sa dezvoltati o relatie comerciala profitabila, pe termen lung, cu clientii, pentru indeplinirea obiectivelor companiei pe termen mediu si lung.
Va fi necesara implicarea in analiza preturilor si politicilor concurentei pentru a propune si implementa strategii de atragere a potentialilor clienti.
Veti urmari indeplinirea target-urilor lunare, trimestriale si anuale ale companiei asigurand in acelasi timp satisfactia deplina a clientului.


CERINTE

- studii superioare finalizate
- experienta profesionala in domeniul betoanelor si al vanzarilor de minimum 3 ani
- cunostinte MS- Office
- permis conducere categoria B
- cunoasterea la nivel avansat a limbii germane/engleze
- cursuri in domeniul vanzarilor si negocierii


BENEFICII OFERITE

Va oferim posibilitatea de a desfasura activitati variate, de a va forma continuu atat prin scolarizari interne, cat si externe, precum si posibilitatea unei dezvoltari profesionale intr-un mediu de lucru profesional si dinamic si venituri corelate cu performanta


DESCRIEREA FIRMEI

STRABAG este un concern de constructii austriac, activ pe plan international, cu societati in Germania, Belgia, Olanda, Elvetia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria si Romania care numara cc 73 000 de angajati in intreaga Europa.