Anglia angajeaza personal hotelier

Raspberry Next Generation

03-02-2017 | EXPIRA LA 05-02-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Cea mai buna oferta de pe piata!
De incredere si muncitor?
Raspberry Recruitment - Next Generation este o companie executiva de recrutare in domeniul hotelier cu larga raspandire pe tot teritoriul UK. Personalul nostru are peste un deceniu de experienta in recrutarea pentru domeniul hospitalier. Cu o larga diversitate de angajatori care lucreaza cu noi, de la hoteluri de 5* si rosete, Restaurante la Gastro Pub-ri si hotel boutique-uri suntem siguri ca va vom putea asista!
Vom vorbi cu fiecare candidat, va vom evalua, prin intermediul unui video interviu online cu birourile noastre din Marea Britanie, conduse de catre un bucatar cu o experienta de 33 de ani in sectorul hotelier si 11 ani in recrutarea internationala!
Dupa ce veti sustine interviul, veti fi anuntati de optiunile pe care vi le putem oferi si de asemenea va vom putea sfatui si asista in privinta beneficiilor pe care le acordam tuturor aplicantilor.
Tuturor candidatilor care intra in program li se garanteaza un job, unde veti putea castiga un salariu pe masura oricarui angajat din UK, cazare , utilitati incluse , asistenta obtinere NINO si cont bancar.
Servicii Aditionale:
Cazarea-daca doresti o pozitie cu Live-in;
Plecarea si sosirea ta in UK
Planurile si variantele de calatorie pentru a ajunge la destinatie
Trimite-ne CV-ul tau detaliat, in limba engleza si o poza recenta tip buletin la : julia@raspberryuk.com
Dacă suntem ocupați cu un alt aplicant vă rugăm să lăsați un mesaj pe acest număr si vă vom suna înapoi.


CERINTE

Recrutam bucatari , ospatari , barmani , receptioneri , manageri , agenti curatenie , Kitchen Porteri.


DESCRIEREA FIRMEI

Raspberry Next Generation este o companie executiva de recrutare in domeniul industriei hoteliere cu raspandire larga in Anglia. Staff-ul nostru profesionist are o experienta cumulata in recrutare de peste un deceniu. Cu o diversitate de angajatori colaborand cu noi, de la Hoteluri de 5* si Restaurante Michelin pana la Gastro Pubs si Grupuri de Hoteluri si Restaurante tip Boutique, suntem increzatori ca va putem oferi cea mai buna reprezentare pe piata.
Trimiteti-ne un email cu CV-ul dvoastra si pozitia pentru care aplicati la: julia@raspberryuk.com