Angajez Pizzar

SC RESTAURANT GARGANTUA SRL

22-09-2014 | EXPIRA LA 08-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pregatirea retetelor in conformitate cu retetarul unitatii,
- Responsabil cu prezentarea estetica a preparatelor
- Participa la verificarea stocului de materii prime necesare
- Participa activ la constituirea listelor pentru aprovizionare
- Asigura curatenia la locul de munca
- Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.


CERINTE

- Pasionat de arta culinara,
- Dedicat meseriei
- Respect pentru clienti
- Grija deosebita pentru curatenie,
- Disciplinat,
- Responsabil,
- Dornic sa lucreze alaturi de un colectiv tanar si profesionist


DESCRIEREA FIRMEI

Situat în Parcul Grădina Icoanei, locul potrivit pentru zile de răsfăţ şi seri relaxante în compania celor dragi, Gargantua In the Park te răsfaţă cu preparate mediteraneene pline de savoare. Gargantua In the Park este locul în care simţi că eşti de-al casei. Maestrul bucătar te răsfaţă cu specialitatea culinară preferată, iar băutura favorită te aşteaptă la masă.

La Gargantua, poveştile îţi sunt ascultate, prietenii îţi sunt primiţi cu drag, iar partenerii de afaceri sunt întâmpinaţi cu profesionalism. Fie că vrei să te bucuri de un pahar de vin cu prietenii sau vrei să-ţi delectezi simţurile cu o cină savuroasă în dulcele stil mediteranean, Gargantua In the Park te aşteaptă cu masa pusă. Somon cu ghimbir, lime şi orez basmatic, calamar la grătar servit cu broccoli şi sos de busuioc, calamar pane cu sos tzatziki sau tentacule de caracatiţă cu sos aceto balsamic sunt doar câteva din specialităţile cu care te va încânta Gargantua In the Park.

Trebuie să încerci neapărat cheese cake-ul la desert pregătit cu brânză de capră nesărată în combinaţie cu dulceaţă de fructe de pădure, după o reţetă a bunicii Chef-ului Lucian Horotan, învăţată de la sora lui Alexandru Vlahuţă.