Angajare muncitori necalificati - constructii drumuri

SC Teloxim Con SRL

26-11-2015 | EXPIRA LA 28-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se cauta 10 muncitori necalificati pentru angajare pe perioada determinata de 3 luni cu posibilitate de prelungire; salariul net va fi de 1300 lei;

Responsabilitati generale:
Muncitorul necalificat executa lucrari simple cum sunt: saparea, ridicarea, incarcarea, descarcarea si transportarea materialelor, curatirea santierelor abandonate, extragerea argilei, pietrisului pe santierele de lucrari publice, inlaturarea structurilor de metal si de lemn, inlaturarea diferitelor obstacole, transportul prin purtare directa sau mecanica a materialelor de constructii, amenajari pentru scurgerea apelor, saparea pamantului in spatii intinse sau in spatii limitate, canale, fundatii, nivelarea terenurilor si platformelor.


CERINTE

Disponibilitate imediata

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0731707530 sau la sediul firmei din Bucuresti, Sector 6, Str. Dimbovita, nr.59, Biroul Personal.


BENEFICII OFERITE

- decontare transport RATB/Metrorex


DESCRIEREA FIRMEI

SC Teloxim Con SRL -este o societate de prestigiu pe piata constructiilor din Romania, specializata pe constructia de drumuri, poduri, linii tramvai, retele edilitare, (apa-canal, instalatii gaze, electrice)