Asociatia CONIL angajeaza invatator, psiho-pedagog, educatoare si ingrijitoare copii la gradinita si Scoala Primara CONIL

Asociatia CONIL

05-08-2015 | EXPIRA LA 07-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asociatia CONIL angajeaza persoanal si colaboratori pentru gradinita si Scoala Primara proprii cu sediul in zona Prelungirea Ghencea (Militari), Str. Drumul Cooperativei, Nr. 55:

- invatator (1 post),
- psiho-pedagog (1 post),
- educator (1 post),
- ingrijitor copii (1 post)


CERINTE

Aplicantii pentru posturile de invatator si psiho-pedagog Scoala Primara si educator gradinita trebuie sa detina diploma de licenta eliberata de Liceul Pedagogic sau de Facultatea de Psiho-Pedagogie si sa aiba cunostinte de limba engleza nivel avansat.
Experienta in domeniu constituie un net avantaj.

Pentru postul de ingrijitor copii este necesara diploma de bacalaureat, iar cunoasterea limbii engleze nivel mediu constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Salariile vor fi negociate in urma interviului.
CV-urile vor fi trimise pana la data limita de 1 august 2015 la adresele de e-mail: adeladacris@yahoo.com, adela.hanafi@asociatiaconil.ro, pr@asociatiaconil.ro

Aplicantii selectati pentru interviu vor fi anuntati prin e-mail / telefon.
Informatii si detalii suplimentare: www.conil.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia CONIL activeaza in domeniul educational, inclusiv al educatiei in sprijinul copiilor cu nevoi speciale si detine cinci sedii de gradinite particulare in Bucuresti si o Scoala Primara in sistem privat, acreditata MECTS.