Angajam tehnolog tipograf

PRICON GRAPHICS SRL

20-02-2017 | EXPIRA LA 22-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitie care confera un statut social nelimitat si in concordanta cu propia performanta si motivare. Colegul nostru executa activitati specifice de suport tehnic si de consiliere a consultantilor de vanzari in raport cu clientii, isi seteaza modul de lucru astfel incat activitatea sa se desfasoare eficient si cu rezultate, sugereaza strategii de lucru cat mai eficente pentru dezvoltarea activitatii pe palierul sau, mentine confidentialitatea relatiei cu clientii si partenerii sai si alte responsabilitati care vor genera din activitatea sa.


CERINTE

Persoana cu experienta in domeniul tipografic pe orice palier, organizata, orientata spre rezultate, cu abilitati de prezentare, ambitioasa si cu simtul umorului, serioasa, dinamica si vizionara, cu abilitati tehnice si comerciale, capabila sa stabileasca si sa intretina relatii constructive cu echipa si partenerii companiei, capabila sa stabileasca obiective pe termen mediu si lung, flexibila.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri din vanzari se pot oferi dupa parcurgerea perioadei de proba si in urma evaluarii activitatii profesionale.
Decontare transport, telefon mobil, laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra este distribuitor exclusiv pe piata poligrafica locala al unor producatori globali importanti.
In vederea dezvoltarii pietei de desfacere nationale si a alinierii cu pietele globale, angajam in aceasta perioada persoane cu studii si experienta acumulata in domeniul poligrafic, cu accent pe produse consumabile si echipamente folosite la tiparire.
Asteptam candidatura dumneavoastra.