Angajam Receptioner Hostel

SC Boier Hostel Bucharest SRL

26-11-2015 | EXPIRA LA 26-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam un nou coleg/colega care sa se alature echipei noastre la X Hostel Bucharest si Escape Rooms Bucharest!

Intre responsabilitatile principale ale job-ului se numara:

Servirea la barul hostelului!
Asigurarea bunei functionari a activitatii barului, supravegherea vanzarilor, inchiderea de tura, efectuarea inventarului!
Asistarea clientilor la receptia hostelului, efectuarea de cazari si decazari, incasarea platilor, oferirea de informatii relevante legat de orice intrebare a clientilor, de sugestii pentru a lua masa, iesi in oras etc!
Mentinerea curateniei in zona de Bar/Receptie in permanenta, si mai ales la finalul de tura si inchiderea barului.


CERINTE

Te rugam sa aplici daca esti o persoana:

Isteata, descurcareata, pozitiva, foarte prietenoasa si sociabila, careia ii place sa cunoasca oameni noi, sa antreneze o conversatie cu oaspetii.
Harnica, muncitoare, care se implica si pune suflet in ceea ce face.
Nu cerem experienta, sau studii in domeniu, doar implicare, asumarea responsabilitatii, placerea de a muncii, de a fi printre oameni.
In mediul nostru de munca nu exista limite clare intre responsabilitatile fiecaruia, si ideea "asta nu e treaba mea" nu exista. Suntem o echipa unita, care se ajuta reciproc, si care munceste laolalta pentru un scop comun, de la femeia de servici pana la manager.

Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational este OBLIGATORIE. Acest lucru reprezinta criteriu eliminatoriu!


BENEFICII OFERITE

Programul de lucru este atipic asa ca va rugam aplicati doar daca acesta nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra. Se lucreaza in ture, doua de dimineata 08:00 - 16:00 si doua de seara 16:00 - 24:00 dupa care doua libere.

Salariul este de 1200 RON net.

Oferim oportunitatea de a lucra intr-un mediu relaxant, prietenos, distractiv, intre oameni tineri si cu ocazia de a cunoaste si a va face prieteni noi din intreaga lume.


DESCRIEREA FIRMEI

X Hostel & Escape Rooms Bucharest