Angajam Programator PHP iscusit

While1 Software Srl

28-01-2015 | EXPIRA LA 27-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cum ar trebui sa fii ca sa ne înțelegem perfect?

- să fii drăguț. Noi și clienții nostri suntem „drăguți”, prin urmare si echipa trebui să fie drăguță
- să fii foarte simpatic (la telefon și în scris). Ne-am obișnuit clienții să primească pe lângă suport tehnic profesional și o doză mare de simpatie.
- să fii creativ. Produsele While1 caută să acopere dorintele unui segment de oameni care înțeleg ce este profesionalismul și sunt dispuși să investească în produse diferite.
- să fii perfecționist. Nimic nu iese pe „ușă” către client până nu este perfect. Indiferent că facem un magazin online sau doar imbunatatim un modul al platformei While1, calitatea și simpatia sunt punctele noastre forte de la care nu facem exceptie.
- să fii foarte atent la detalii. Noi suntem foarte atenti la detalii, lucru care se vede la produsele create, de aceea echipa noastra trebuie să fie la fel.
- să fii muncitor/harnic. Lenea nu are ce căuta în biroul nostru :)
- să știi să te distrezi. Ne place să lucram într-un mediu plăcut în care munca să fie relaxantă. :)
- să ai o atitudine pozitiva. Produsele pe care le creem transmit atitudinea și personalitatea noastră, de aceea vrem mult pozitivism în echipă. :)
- să ai fii dispus sa inveti. Trebuie sa ai bune aptitudini de comunicare, capacitate de a invata rapid, dinamism, initiativa, entuziasm;


CERINTE

Ce ar trebui sa stii?

- să știi să programezi in mediul web. Să știi lucrurile elementare legate de limbajul de programare (PHP, SQL, HTML 5, CSS 3, JavaScript si jQuery) Dacă nu ai aceste abilități mai bine nu candida ca să nu ne pierdem nici eu și nici tu timpul. :)
- să ai studii în domeniul IT. Nu este obligatoriu, pentru că primordială este atitudinea nu studiile, dar dacă ai cunoștințe teoretice pe care le poți aplica, o să ai un avantaj.
- să știi să scrii linii de cod. Sa ai cunostite de tehnici de programare, sa poti scrie cod client-side valid, sa ai cunostinte de baza PHP, MySQL, Smarty, Less. Cunoasterea unui sistem de versionare (Git, SVN etc) reprezinta un avantaj
- să ai gandire logica. Eu gandesc logic si am o gandire analitica bine dezvoltata (probabil îți dai seama de ce :P), așa că am nevoie de o persoană care să mă completeze.
- să vrei să faci parte și să crești împreună cu While1 Software.


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?
- un mediu de lucru plăcut în care performanța este răsplătită
- spațiu de lucru (un birou mic, dar drăguț)
- libertate pentru a fii creativ si noi provocari care ofera posibilitatea de dezvoltare pe plan profesional
- orar de lucru flexibil
- pachet salarial atractiv (1000 - 2000 euro in functie de nivel)
- laptop performant cu tot cu birou :)


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra detine si dezvolta platforma de comert online While1. While1 este o platforma creata de catre practicieni in e-commerce si respecta cei trei piloni principali ai retail-ului: gestiune, vanzari, contabilitate – totul in acelasi loc! While1 este o platforma de magazine online customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Platforma a fost dezvoltata de proprietari de magazine online, care acumuleaza experienta dobandita in peste 10 ani de comert electronic in administrarea unor magazine de real success. Printre clientii nostri amintim watchshop.ro, floria.ro, toyz.ro, itgalaxy.ro, ora10.ro, adevarulshop.ro, computergames.ro, sevensins.ro, itdirect.ro, abdcomputer.ro etc.