Angajam kinetoterapeut

Vertebromed

16-07-2017 | EXPIRA LA 18-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Efectuarea procedurilor de kinetoterapie, fizioterapie,
chiropractica si masaj;
-Monitorizarea evolutiei pacientului;
-Efectuarea programarilor pentru procedurile medicale.


CERINTE

-Facultatea absolvita-specializarea fiziokinetoterapie, kinetoterapie, fizioterapie;
-Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
-Serios, dornic de a invata si a promova serviciile noastre;
-Atitudine discreta si politicoasa;
-Atentie la detalii si abilitati organizatorice.


DESCRIEREA FIRMEI

Vertebromed este un cabinet primitor intr-o zona linistita a Bucurestiului. Acesta are o echipa tanara, specializata in recuperare medicala, mai ales in patologia spatelui.

Membru al Societatii Stiintifice Romane de Oxigen-Ozono-Terapie (S.S.R.O.O.T.) si al Societatii Romane de Acupunctura Medicala si Medicina Integrativa (S.R.A.M.M.I.), Doctorul Artur Donica trateaza persoanele ce se confrunta cu probleme la nivelul coloanei vertebrale de peste 16 ani.

Impreuna cu echipa, acestia cauta sa abordeze afectiunea global, adresandu-se tuturor factorilor care au dus la sindromul dureros. Abordarea este holistica, tehniciile medicinei alternative se imbina armonios cu cele ale medicinei clasice cu scopul de a reda functionalitatea si independenta fiecarui pacient. De la acupunctura la kinetoterapie, tratamentul este conceput individual, cu grija pentru fiecare persoana care trece pragul cabinetului.

Tinta Cabinetului Vertebromed este de a ajuta pacientii sa depaseasca momentele acute si sa se inarmeze cu informatii si metode de prevenire a unui nou episod dureros.

Ambianta cabinetului ofera o stare reconfortanta de relaxare profunda.