Angajam Inginer de Sunet / Producator Muzical - Studio

K1 Production

19-09-2014 | EXPIRA LA 21-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Consultarea cu producatorul muzical aferent proiectului, artistul/artistii sau ceilalti implicati in proiect , pentru a obtine sound-ul dorit , fie ca este o inregistrare sau un aranjament musical;

- Programarea partilor ritmice, inregistrarea instrumentelor virtuale (midi) si a instrumentelor live pentru a crea aranjamentul musical pe track-uri.

- Stabilirea sound-ului cel mai potrivit pentru productia muzicala; cautarea un track de referinta pentru stilul respectiv si observarea particularitatile care definesc acel stil : parte ritmica, instrumente folosite, inregistrari vocale, structura melodica-armonica , mix & master.

- Setarea, testarea si ajustarea echipamentelor de inregistrare pentru inregistrarile live;

- Post-productie, editare voce, mix & pregatirea mixului final pentru mastering.


CERINTE

- cunostinte DAW : Steinberg Cubase - avansat
- studii muzicale (pian - nivel mediu)
- experienta in studio : min. 3 ani
- atentie la detalii
- abilitati de lucru cu oamenii


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea de a lucra cu cei mai cunoscuti artisti din Romania
- mediu de lucru placut
- salariu motivant
- bonusuri la finalizare proiect


DESCRIEREA FIRMEI

K1 Production este un label de productie cu o experienta de 18 ani in industria muzicala romaneasca.
Suntem cei care au lansat in iunie 1996 prima compilatie de muzica dance din Romania. Am compus melodii pe care oamenii se distrau, se indragosteau sau pur si simplu le fredonau pentru ca se simteau bine.
Ne place sa credem ca v-am facut adolescenta sau copilaria mai frumoasa cu piesele pe care le-am produs, dintre care va reamintim: “K1 – Fata Verde”, “Ro-Mania – Fost-am dus”, “Double D – Spune daca vrei”, “Andra – Vreau sarutarea ta”, “Spicy – Mi-e frica”, “Delia – Parfum de fericire”, “Tiger 1 feat Elena – Cand te uiti in ochii mei” si multe altele.