Angajam guvernanta part time, zona Voluntari, 3 copii.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

17-01-2017 | EXPIRA LA 16-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari pentru o familie cu 3 copii ( gemene 3 ani si un baiat de 7 ani). Zona: Pipera-Voluntari. Programul: 4 ore L-Vi, dupa amiaza si 2 wd pe luna tot program de 4 ore. Atributii: bona se va ocupa de integrarea copiilor intr-un program zilnic de dezvoltare + diverse activitati educative, creative. Salariul: 1200 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, care sa vorbeasca limba engleza nivel avansat, avantaj studii superioare si experienta ca educatoare/profesoara.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari pentru o familie cu 3 copii ( gemene 3 ani si un baiat de 7 ani). Zona: Pipera-Voluntari. Programul: 4 ore L-Vi, dupa amiaza si 2 wd pe luna tot program de 4 ore. Atributii: bona se va ocupa de integrarea copiilor intr-un program zilnic de dezvoltare + diverse activitati educative, creative. Salariul: 1200 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, care sa vorbeasca limba engleza nivel avansat, avantaj studii superioare si experienta ca educatoare/profesoara.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.