Angajam Expert Contabil inregistrat in CECCAR

Metalcolect Trading S.R.L.

17-01-2018 | EXPIRA LA 16-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate comerciala din Bucuresti scoate la concurs un post de Expert Contabil full time inregistrat in CECCAR.
Cautam o persoana cu experienta in domeniu, cunoscator legislatie ,operare pe calculator si controlul tuturor documentelor contabile, abilitati de organizare si planificare, meticulozitate si acuratete, spirit analitic, lucrul in echipa, seriozitate ; ca angajator oferim seriozitate maxima.
Va rugam contactati-ne direct la telefonul precizat in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare!

Contact:
Metalcolect Trading S.R.L.
021.319.67.65
office@metalcolecttrading.ro
Bucuresti, Sector 6, Intrarea Blejoi, nr.8


CERINTE

Persoana cu experienta, serioasa si responsabila.


BENEFICII OFERITE

Se discuta in urma interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Metalcolect Trading S.R.L. este un centru de colectare si valorificare a deseurilor si a resturilor reciclabile feroase si neferoase (fier,fonta,aluminiu,cupru,bronz,plumb,inox,etc.). Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Bucuresti fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate. Suntem COLECTORI AUTORIZATI pentru Programul "Rabla" (Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto).