ANGAJAM CONTABIL

Conta Radulescu

09-08-2016 | EXPIRA LA 08-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate de contabilitate din Bucuresti, angajeaza contabila cu experienta.
Superioare finalizate, experienta profesionala minim trei ani, cunostinte financiar contabile.
Dorim in echipa noastra o persoana activa, pozitiva si gata oricand sa ia decizii.
Va rugam sa depuneti CV-ul dumneavoastra pe adresa de email conta.mada2016@gmail.com, madalina@contaradulescu.ro,
Tel. 021.320.90.90; 0725.072.336


CERINTE

Responsabilitati: gestionarea, sub indrumarea zilnica a sefilor de departament, a unui pachet de firme , mentinerea relatiei cu clientul, raspunderea la solicitari, solicitarea de informatii suplimentare legate de activitatea contabila a acestuia.


BENEFICII OFERITE

Firma noastra are o experienta de peste 10 ani pe piata de profil si de-a lungul timpului am reusit sa raspundem exigentelor clientilor nostri cu promptitudine, profesionalism si seriozitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul CONTARADULESCU este format dintr-o echipa de profesionisti cu experienta.
Raportul calitate/pret  si promptitudinea ne mentin pe piata in topul firmelor de contabilitate , asistenta fiscala si audit.
Va oferim o gama variata, dar completa de servicii financiar contabile precum: servicii de contabilitate, servicii de salarizare,servicii de fiscalitate, audit statutar,consultanta, optimizare taxe, intocmire bugete, refacere contabilitate,rapoarte de analiza finaciara, studii fezabilittae, analiza cheltuielilor,consolidarea balantelor, raportari contabile externe, analiza finaciara a contului de rezultate, cash-flow, leasing, resurse umane, intocmirea bugetului ,etc.