Job expirat
Ce vei face:
Vei prepara dulciuri, prajituri, produse de patiserie-cofetarie, printre care si: french desserts, tarte, viennoiserie, mini prajituri, mono-portii, fursecuri, torturi, mousse-uri si multe alte delicii;
Vei face aluaturi, creme şi siropuri, umpluturi, produse semifinite si finite de cofetarie;
Vei scrie si decora cu ciocolata, crema de unt;
Vei lucra cu pasta de zahar şi alte elemente de decor;
Vei receptiona si verifica ingredientele pentru prepararea produselor de patiserie-cofetarie;
Te vei asigura ca ingredientele primite respecta normele de calitate si igiena;
Vei calcula consumul ingredientelor in fuctie de gramaj;
Vei proiecta si executa produse de cofetarie mai elaborate;
Te vei asigura ca este respectata calitatea produselor si vei preleva esantioane pentru analiza de laborator;
Vei asigura o buna organizare in laboratorul de cofetarie/patiserie.
Dorim un maestru cofetar care sa faca magie in bucatarie, care sa mestereasca cu maestrie si pasiune cele mai rafinate prajituri.
Viitorul nostru coleg trebuie sa detina o diploma de cofetar/patiser si sa aiba o experienta de minim 3-4 ani intr-un laborator de cofetarie.
Daca esti o persoana creativa, organizata, ai ochi fini pentru detalii si vrei sa inveti lucruri noi, inseamna ca esti omul de care avem nevoie.
Laborator de cofetarie/patiserie