Angajam cofetar/patiser cu experienta

ANGELINE CONSULTING & MANAGEMENT SRL-D

13-02-2017 | EXPIRA LA 15-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce vei face:

Vei prepara dulciuri, prajituri, produse de patiserie-cofetarie, printre care si: french desserts, tarte, viennoiserie, mini prajituri, mono-portii, fursecuri, torturi, mousse-uri si multe alte delicii;

Vei face aluaturi, creme şi siropuri, umpluturi, produse semifinite si finite de cofetarie;

Vei scrie si decora cu ciocolata, crema de unt;

Vei lucra cu pasta de zahar şi alte elemente de decor;

Vei receptiona si verifica ingredientele pentru prepararea produselor de patiserie-cofetarie;

Te vei asigura ca ingredientele primite respecta normele de calitate si igiena;

Vei calcula consumul ingredientelor in fuctie de gramaj;

Vei proiecta si executa produse de cofetarie mai elaborate;

Te vei asigura ca este respectata calitatea produselor si vei preleva esantioane pentru analiza de laborator;

Vei asigura o buna organizare in laboratorul de cofetarie/patiserie.


CERINTE

Dorim un maestru cofetar care sa faca magie in bucatarie, care sa mestereasca cu maestrie si pasiune cele mai rafinate prajituri.

Viitorul nostru coleg trebuie sa detina o diploma de cofetar/patiser si sa aiba o experienta de minim 3-4 ani intr-un laborator de cofetarie.

Daca esti o persoana creativa, organizata, ai ochi fini pentru detalii si vrei sa inveti lucruri noi, inseamna ca esti omul de care avem nevoie.


DESCRIEREA FIRMEI

Laborator de cofetarie/patiserie