Angajam Casier -Vanzari Produse de lux-

SC Wine&Company SRL

06-07-2016 | EXPIRA LA 07-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul magazinelor noastre, situate in zona de Nord, respectiv Baneasa Shopping City si in zona Pipera, cautam casieri responsabili. Programul de lucru este 12 ore/zi - 15 zile pe saptamana.Zilele de lucru sunt flexibile.
Salariul este de 1000 lei net + bonuri de masa.
Printre responsabilitatile principale se numara:

-vanzare produse si incasare bani
-gestionare marfa (comenzi, inventare)
-comenzi marfa pentru magazine
-mentinerea planogramei produselor
-mentinerea curateniei in locatie


CERINTE

-cunostine de operare pe calculator
-persoana responsabila si dedicata
-aspect prezentabil, ingrijit


BENEFICII OFERITE

-bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Wine & Company reprezintă un progres pe scena emergentă a băuturilor fine din România.

Fondată în 2008, compania a demonstrat an de an că se poate îmbina cu succes pasiunea pentru vinuri excelente cu spiritul vizionar, fapt ce conferă un etalon de calitate si exclusivitate pentru toţi clienţii noştri. Prin colecţia rafinată de vinuri se află acelea provenite de la podgoriile renumite prin tradiţie şi standard, precum Toscana, Bordeaux sau Montalcino.

În locaţiile noastre, atent selecţionate, vă veţi regăsi într-o aventură în jurul lumii, fiecare clipă putând fi marcată prin alegerea unui vin sublim. Amintirile placute fortifică lumina din fiecare dintre noi, iar scopul este de a oferi băuturile ce vă vor marca momentele deosebite din viată ca apoi să vă ajute să le retrăiţi la fiecare degustare.

Indiferent că alegeţi una din locaţiile noastre sau accesaţi magazinul online, imersiunea în lumea burgheziei si a elegantei este inevitabilă.