Angajam Agenti Imobiliari cu sau fara experienta.

ANG Holding

02-12-2016 | EXPIRA LA 04-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Ang Holding recruteaza agenti imobiliari, cu si fara experienta fete si baieti, Free Coach Training, pentru mai multe detalii ma puteti gasi la numarul de telefon din anunt!

Responsabilitati:
-preluarea ofertelor imobiliare si introducerea lor in baza noastra de date in vederea promovarii;
-pastrarea unei legaturi profesionale cu clientii;
-prospectarea pietei;
-activitati de consultanta si negociere;
-organizarea activitatii proprii;

ANG Holding se pozitioneaza ca un dezvoltator de afaceri ce aplica cu succes inca din 2010 pana in prezent deviza: "invata cum sa faci ca banii sa lucreze pentru tine, in loc sa lucrezi tu pentru bani". In cadrul ANG Holding , sistemul creat reprezinta sursa si motorul intregii activitati desfasurate.

Structurat pe un portofoliu de servicii si produse, ANG Holding este generata de actiunea sinergicaa celor 3 grupuri de Companii: Ang Real Invest, Ang Rezidential si Loffice, care reunesc activitatea a 4 divizii: constructii civile si industriale, tranzactii imobiliare, property management si franciza imobiliara.

Compania sustine cooperarea, lucrul in echipa si ofera tinerilor talentati oportunitatea de a invata si sansa de a impartasi experienta proprie.

ANG Holding construieste echipe dinamice in cadrul carora promoveaza responsabilitatea si depasirea obstacolelor pentru atingerea performantelor.


CERINTE

Cerinte:
-persoana comunicativa, atenta la detalii, organizata;
-persoana dinamica si maleabila;


BENEFICII OFERITE

Venituri de peste 1000 euro plus alte bonusuri de performanta!