Angajam Agent de Turism

ZAHIR travel

27-03-2014 | EXPIRA LA 29-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sunt luate in considerare doar cv-urile in care se mentioneaza experienta de minim 1 an pe postul de agent de turism. MARTI 4 martie 2014 orele 13-19 sunt asteptati la sediul agentiei din str. Gramont nr 5 sector 4, toti candidatii care doresc sa se alature echipei ZAHIR travel.


CERINTE

experienta in agentia de turism minim 1 an. certificat de calificare agent de turism/consultant turism, ghid turism.


BENEFICII OFERITE

infotrip-uri, decontare abonament transport in comun.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia ZAHIR Travel organizeaza excursii de 1 zi in Bulgaria si Romania, circuite in TURCIA si EUROPA, sejururi estivale si pelerinaje.Va oferim bilete de autocar si avion. Zburam cu Balonul in Turcia, inotam cu delfini, facem bai in apa termala iarna si ne bucuram de viata!



ZAHIR travel detine flota de transport din: 2 microbuze 19+1 locuri si 1 autocar 27+1 locuri.



Programele afisate la pagina VACANTA cu ZAHIR Travel sunt realizate de agentii si ghizii de turism din echipa agentiei, care cunosc destinatiile turistice si va prezinta si alte obiective turistice pe langa cele clasice. Desi numele agentiei – ZAHIR – este un cuvant din limba araba si cunoscut in Romania prin romanul “Zahir” scris de Paolo Coehlio, Agentia ZAHIR travel face parte din grupul de firme cu peste 30 de angajati, infiintat de cetateni romani, in anul 2006 : S.C. FANEATA COM S.R.L – partener Rompetrol.

Ce este un Zahir ?

Conform scriitorului Jorge Luis Borges, ideea de Zahir vine din traditia islamica si se apreciaza ca a aparut aproximativ in secolul al XVIII-lea. Zahir, in araba, inseamna vizibil, prezent, imposibil de a se face nevazut.
Ceva sau cineva cu care, odata ce am intrat in legatura, ajunge sa ne ocupe, incet-incet, toate gandurile, incat nu mai reusim sa ne concentram la nimic altceva.

NOI – echipa ZAHIR travel – ne concentram sa oferim vacante fericite pentru tine si familia ta !