ANG REZIDENTIAL ISI MARESTE ECHIPA!

SC ANG REAL INVEST SRL

22-10-2014 | EXPIRA LA 21-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul de broker imobiliar presupune urmatoarele responsabilitati: intermediere intre vanzator si cumparator sau intre proprietar si chirias;
creare unei baze de date de vanzatori;
identificarea persoanelor care doresc sa faca achizitii imobiliare;
gasirea de nise pe piata pentru dezvoltarea de parteneriate;
promovarea ofertelor pentru potentialii clienti;
atingerea targetului lunar de contracte;
consilierea clientilor si ajutor la intocmirea dosarului de finantare.


CERINTE

Cerintele unui job de broker imobiliar presupun ca abilitati profesionale cel putin studii medii, comunicare scrisa si orala, aptitudini de prezentare, negociere sau vanzare. Totodata, vei avea un avantaj in a obtine un job de agent imobiliar daca ai bune cunostinte de legislatie in domeniu si de operare calculator, in special pachetul Office.


BENEFICII OFERITE

ANG Rezidential ofera urmatoarele bonusuri:pentru un job de broker imobiliar o reprezinta formula “parte fixa (salariu) + comision”. Adesea, partea cea mai consistenta este data de comision, care presupune un procent din valoarea unui contract.


DESCRIEREA FIRMEI

ANG IMOBILIARE nu este doar “o alta agentie imobiliara”, este un loc primitor, calduros unde echipa prezinta seriozitate, promptitudine si dorinta de realizare.

Brokerii nostrii sunt instruiti, acestia fiind capabili sa relationeze cu clientii, si sa finalizeze tranzactii imobiliare la cele mai inalte standarde de profesionalism.

In decurs de 3 ani de cand activam pe piata imobiliara am ajuns la concluzia ca in cadrul unei companii de suces este foarte important managementul adoptat. Cand spui Managerul ANG Imobiliare te gandesti la o persoana extrem de muncitoare, cu o capacitate impresionanta de realizare, lucru transmis in fiecare zi colegiilor sai. Pana la urma acesta este si aspectul care face ca ANG Imobiliare sa nu fie inca o agentie in plus pe piata, si cand spunem asta ne referim la faptul ca aproape toti brokerii care lucreza azi in cadrul echipei noastre au fost persoane fara experienta in domeniul imobiliar, persoane pentru care acesta este primul job si chiar persoane cu o varsta onorabila, care acum reprezinta cu succes emblema agentiei noastre.

Consideram ca orice lucru care este facut din suflet, cu pasiune si interes reprezinta un adevarat succes – ceea ce ne defineste pe noi, ECHIPA ANG IMOBILIARE!