Analist Testare

ROMTELECOM

12-11-2013 | EXPIRA LA 12-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

1 post disponibil pe perioada nedeterminata

*Pozitia se afla in cadrul Compartimentul Testare Sisteme la Nivelul Companiei/Departament Asigurarea Calitatii Sistemelor



SCOP: Asigura pregatirea procesului de testare si executia planurilor de test conform cerintelor afacerii cu respectarea standardelor in vigoare pentru sistemele livrate.

Raspunde de testele de acceptanta a produselor informatice verificarea functionalitatilor si a interoperabilitatii cu celelalte sisteme.
Defineste TC (test cases) si scenarii bazate pe UC( use cases) si criterii de acceptanta ale afacerii pentru a detecta neconcordantele cu cerintele initiale;
Elaboreaza scripturi de testare automata si proiecteaza teste de performanta, stress si volum;
Planifica activitatile procesului de testare pentru proiectele in derulare;
Executa teste functionale,de performanta,de integrare si securitate, inregistreaza si analizeaza incidentele/erorile aparute si ofera informatiile necesare echipei de proiect sau dezvoltare;
Documenteaza toate activitatile procesului de testare si precum si livrabilele pe toata durata procesului de testare;
Actualizeaza zilnic inregistrarile legate de neconformitatile descoperite;
Executa testele de acceptanta pentru aplicatiile externe pentru a estima functionalitatea globala si interoperabilitatea aplicatiei livrate.


CERINTE

Studii superioare de profil (Informatică, Automatică şi Calculatoare, Cibernetică, Telecomunicaţii)
Experienta precedenta in activitarea de testare software reprezinta un avantaj
Sisteme de operare: UNIX, WINDOWS – operare si scripturi de consola
Baze de date: ORACLE, MYSQL, MS SQL
Instrumente de testare din seria HP (QC, QTP, LR) precum si alte instrumente de testare
Aplicatii informatice din zona TELCO
Telnet, ftp, ssh, http/https
Limba engleza
Dacă regasesti multe aspecte comune cu profilul tau si doreşti să devii membru al echipei noastre, asteptam cu interes CV-ul tău.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...