Analist tehnic BI – SAS, Bucuresti

GRUP PENTALOG

15-09-2015 | EXPIRA LA 15-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Pentalog s-a creat pe parcursul a 5 ani o echipa performanta de specialisti in domeniul Business Intelligence. Principale sectoare de activitate in care am intervenit sunt: Telecom si Financiar-Bancar. Rezultate obtinute vorbesc de la sine si ne permit sa lansam in prezent un nou proiect de amploare in domeniul financiar-bancar, alaturi de un important jucator de pe piata din Romania.

In cadrul acestei echipe vor fi integrate noi persoane in rolul de Analist tehnic BI, SAS.

Obiectivele principale pe care le veti avea, presupun atat redactarea si revizuirea documentatiei tehnice pentru instalare, pentru programele si dezvoltarile efectuate, precum si compunerea scenariilor de test pentru functiunile dezvoltate si testarea programelor create / modificate pentru a obtine rezultatele scontate.


CERINTE

Va invitam sa va alaturati echipei Pentalog. In acest sens, puteti consulta mai jos cerintele specifice acestei pozitii:

Cerinte generale:

- Absolvent(a) al(a) unei facultati de Cibernetica, Informatica, Matematica sau alta facultate cu un profil similar;
- Minim 2 ani de experienta in programare/reporting in una din tehnologiile mentionate mai sus;
- Excelente abilitati de comunicare orala si scrisa;
- Bune capacitati de analiza, organizare a activitatii si gestiune a timpului;
- Atitudine pozitiva si spirit de echipa.

Cerinte specifice:

- Experienta de minim 1 an in utilizarea tool-urile specifice de administrare ale mediului SAS;
- Bune cunostinte pe tehnologiile SAS/Base, SAS/SQL, SAS/Acces, SAS/Macros – necesare pentru a dezvolta si asigura mentenanta activitatii de programare/dezvoltare de programe;
- Cunostinte de proiectare/modelare baze de date si experienta in lucrul cu volume foarte de mari de date specifice DWH;
- Cunostinte UNIX / AIX / Linux / Windows.

Pot constitui un avantaj :
- experienta in domeniul bancar si in ariile de Risc Management, Basel2, Financial si Comercial reporting;
- experienta si cunoasterea instrumentelor HP Quality Center, Jira, MS Project.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural
- Training pe tehnologiile specifice
- Tichete de masa
- Asigurare de sanatate


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o prezenta activa pe piata romaneasca din 1999 si 5 agentii (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj), Grupul Pentalog a inregistrat an dupa an cresteri semnificative.

2011 a insemnat trecerea pragului de 700 de angajati si o cifra de afaceri de 21,5 mil euro.

Oferta Pentalog este organizata in jurul a 2 linii de business: Information Systems (dezvoltarea si organizarea sistemelor informatice) si Embedded Systems (activitati R&D, CAD/CAE). Proiectele realizate imbina de o maniera optima prestatiile locale cu cele nearshore/offshore.

Avand peste 55 de clienti activi, Pentalog se afirma ca o companie internationala, cu clienti in Germania, Romania, Franta, Belgia, Olanda, Elveţia, SUA, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Maroc, Vietnam, Israel etc.. In prezent sunt in desfasurare peste 70 de proiecte in arii de activitate diverse. Clienţii Pentalog sunt din domeniul financiar-bancar, editori de software, e-commerce, distributie si logistica, industrie, telecomunicatii, turism, energie, sanatate sau social.

Sustinerea activitatilor de inovare in tehnologii informationale a fost concretizata prin crearea PentaLabbs, primul incubator privat franco-roman, complet operational din 2011. Pentalabbs asociaza excelentei tehnologice excelenta business, in cadrul unui demers pilotat de catre adevarati experti, actionand ca un multiplicator al fortei, vitezei si determinarii cu care ideile inovante pot fi dezvoltate, cu scopul de a concretiza produsele si serviciile IT de maine.

Forta Pentalog vine si din faptul ca 92% din capitalul companiei este detinut de catre angajati. 16 romani, 17 francezi si 3 moldoveni.

In 2011, pentru al 3lea an consecutiv, am fost prezenti in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, pentru zona EMEA, cu +371% crestere inregistrata intr-o perioada de 5 ani.

In contextul unui obiectiv de ameliorare continua, Pentalog acorda o atentie deosebita activitatilor de formare interna (atat cu formator interni cat si externi), cat si integrarii de stagiari, in cadrul programelor de parteneriat cu universitatile de prestigiu. Aceste activitati sunt grupate in cadrul departamentului numit Pepiniera Pentalog.

Programul de stagii se adreseaza studentilor in anii terminali care doresc sa acumuleze o prima experienţa tehnica, cat si tinerilor absolventi care incep cariera profesionala si beneficiaza de cursuri de formare profesionala specifice.

In 2011, bugetul alocat pentru activitatile Pepinierei a fost la nivelul de 1 mil euro, numarul de zile de formare efectuate in 2011 inregistrand o crestere importanta de 58% fata de anul anterior.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.pentalog.ro si www.pentalog.tv (postul nostru de televiziune intern, care realizeaza productii video corporate si emisiuni pe teme variate si complexe).