Analist Senior Credite Finantari Structurate

Banca Transilvania

03-01-2017 | EXPIRA LA 02-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Efectueaza analiza de credit si intocmirea propuneri pentru finantarea clientilor ce pot fi inclusi in Categoria Sector Public din perspectiva finantarii de catre Banca Transilvania
- Urmareste evolutia performantei financiare a clientului pe toata perioada de derulare a creditului
- Este responsabil pentru calitatea portofoliului de credite instrumentate;
- Locatia: Centrul Regional Bucuresti, Departamentul Finantari Structurate

Cei interesati de acest post sunt rugati sa trimita CV-ul la adresa de e-mail diana.tudor@btrl.ro cu subiectul “Aplicatie pentru “Analist Senior Credite Finantari Structurate”.


CERINTE

• Experienta profesionala in domeniu, de preferinta minim cinci ani.
• Studii superioare economice, cunoasterea mediului de afaceri local si sectorial, cunostinte aprofundate de contabilitate.
• Competente personale: abilitati de comunicare, analitic, meticulos, atent la detalii, organizat, spirit de echipa, cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului.
• Capacitati foarte bune de analiza si sinteza, in contextul gestionarii unor task-uri multiple intr-o perioada de timp limitata;
• Rezultatul evaluarii anuale - minimum foarte bine.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active. Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Strategia bancii este sustinuta de actionari puternici, precum: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.