Analist Financiar - Managementul Canalelor/ Directia Executiva Comercial/Segment Rezidential Romania

ROMTELECOM

11-03-2014 | EXPIRA LA 10-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stabileşte strategia de monitorizare si analiza a vanzarilor pentru fiecare serviciu şi produs vândute prin canalele de vânzări ale Direcţiei Executive Comerciale Segment Rezidenţial Romania, asigurandu-se de relevanta, acuratetea si calitatea acestora;
Coordoneaza livrarea la termenele stabilite a rapoartelor si analizelor de vânzări, pentru a eficientiza la maxim utilizarea acestora de catre entitatile din cadrul Romtelecom si COsmote;
Coordoneaza toate activităţile legate de dezvoltarea şi implementarea în sistemele IT a structurii de raportare.
Pregăteşte studii analitice ale rapoartelor lunare de vânzări şi elaborează previziuni pe termen scurt a evolutiei vânzărilor pe canalele de vânzări ale Direcţiei Executive Comerciale Segment Rezidenţial Romania.
Interacţionează şi colaborează cu funcţiuni şi/sau manageri din cadrul companiei cu scopul de a construi relaţii bazate pe încredere şi suport cu ariile cu care interrelaţioneaza si de a colecta informatii asupra eficientei privind modalitatea de monitorizare si analiza a vanzarilor, cu scopul de a imbunatati permanent activitatea departamentului.
Administrează resursele umane din subordinea sa, inclusiv evaluarea performanţei, evaluarea nevoilor de instruire, alocarea sarcinilor şi rezolvarea problemelor, pentru a motiva angajaţii să desfăşoare o activitate eficientă, menită să atingă obiectivele departmentale predefinite.


CERINTE

Studii superioare (domeniul IT constituie avantaj)
Minimum 3 ani de experienta in domeniul rapoarte de vanzari si statistici.
Excelente abilitati de operare PC, inclusiv MS Office (Excel, Acces, Power Point) si Oracle
Atenţie acordată detaliilor şi capacitatea de a lucra independent;
Foarte bune abilităţi analitice şi organizatorice;
Aptitudini de conducere;
Bune abilităţi de comunicare interpersonală;
Preocuparea pentru ordine;
Încrezător în propriile abilităţi – îi plac sarcinile provocatoare şi este captivat de provocări;
Flexibilitate, seriozitate, orientare spre munca în echipă.
Excelente abilităţi de comunicare verbala şi în scris.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...