Analist Baza Clienti

UPC Romania

27-09-2012 | EXPIRA LA 27-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizarea periodica a rapoartelor referitoare la motivele de reziliere, trafic si alte tendinte existente la nivelul clientilor companiei;
Prelucrare date si realizarea analizelor pe bazele de date clienti existente;
Elaborarea studiilor de predictie in ceea ce priveste motivele de reziliere, trafic, plata facturilor si alte tendinte identificate la nivelul clientilor companiei, luand in considerare si evolutia pietei de profil;
Realizeaza rapoarte periodice de analiza in ceea ce priveste, traficul si al comportamentului clientilor companiei;
Elaborarea de studii de predicţie in ceea ce priveste comportamentul, de trafic si comportamentul de plata al clientilor companiei, luand in considerare evolutia pietei.


CERINTE

Studii superioare
Minim 2 ani experienta anterioara pe o pozitie de analist raportare si prelucrare a datelor
Cunostinte de limba engleza excelente
Cunostinte MySQL, SPSS, Microsoft Office
Excelente abilitati tehnice;
Bune abilitati de management de proiect;
Foarte bine organizat, precizie;
Nivel ridicat de concentrare;
Spirit de echipa, de colaborare.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră, oferind servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.156.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienţi din 14 ţări în principal în Europa, Chile şi Australia. (www.lgi.com)