Ambalator manual produse de panificatie - Vel Pitar Bucuresti, punct de lucru sos. Salaj

VEL PITAR SA

11-05-2016 | EXPIRA LA 10-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ambalarea de produse de panificatie si patisserie. Activitatea consta in ambalarea produselor la iesirea de pe banda cuptoarelor automatizate si ambalare acestora in navete.


CERINTE

- min. 8 clase
- disponibilitate activitate in 3 schimburi;
- buna capacitate de numarare;
- stare de sanatate buna;
- indemanare si rapiditate in miscari, disponibilitate pentru miscari repetitive, capacitate de munca in ritm intens.


BENEFICII OFERITE

- salariu net 1100lei;
- tichete de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro