AJUTOR INSTALATOR (fara experienta)

FOX EXPERT ADVICE

28-09-2017 | EXPIRA LA 28-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Ajutor instalator, in montajul de instalatii apa polipropilena, cupru, pvc-u, filtre apa, hidrofoare, pompe, echipamente pentru tratarea apei
- Lucrari de intretinere periodica/revizii
- Remedierea defectiunilor la sediul clientului
Recrutam fara comision un Instalator! Clientul nostru este o companie cu echipa tanara, ce activeaza pe piata din Romania de 5 ani. Aceasta promoveaza si comercializeaza echipamente si instalatii profesionale pentru tratare apa: hidrofoare, osmoze inverse, filtre de apa, dedurizatoare.


CERINTE

Vino in echipa clientului nostru sa inveti o meserie! Nu este necesara experienta, ci disponibilitatea de a invata, seriozitate, dorinta unei specializari. Daca ai domiciliul in sectorul 5/adiacent, Ilfov (Magurela, Bragadiru, Cornetu) reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv, tichete de masa
- Program lucru 8h, L-V , in functie de lucrari programul de lucru poate fi mai scurt (salariul nu va suferi modificari)
- Deplasarile la client se fac cu masina companiei
- Prime de sarbatori


DESCRIEREA FIRMEI

FOXExpert ofera solutii resurse umane complete si customizate: recrutare, consultanta, salarizare, administrare personal, evaluare si dezvoltare organizationala. Investim energie, pasiune si experienta pentru a oferi cel mai bun rezultat partenerilor nostri.
Solutiile noastre. Rezultatele voastre.