Ajutor de Bucatar - Burger Van

Burger Van SRL

28-04-2016 | EXPIRA LA 30-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce e mai fresh decat ingredientele de la Burger Van? Noul Burger Van 2.0. Suntem gata sa-i dam drumul, ne mai trebuie doar un bucatar si un ajutor de bucatar. Daca tu crezi ca poti prepara burgeri deliciosi, trimite CV-ul tau.


CERINTE

Trebuie sa indeplinesti cateva cerinte:

- sa fii o persoana punctuala
- sa fii o persoana sociabila si prietenoasa
- sa dai dovada de seriozitate si implicare
- sa fii o persoana energica si preocupata de calitate
- sa ai cunostinte medii de limba engleza sau franceza
- sa ai bune abilitati de comunicare
- sa fii o persoana pasionata de arta culinara
- sa faci fata situatiilor sub presiune
- sa poti lucra si ture de seara

Programul este de aprox. 40h/saptamana, vei lucra intr-un colectiv tanar si ambitios si, cel mai important, vei invata sa prepari burgeri deliciosi.

Responsabilitatile urmeaza a fi discutate la interviu.

Carnetul de conducere categoria B constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Burger Van este primul food truck autentic din Romania. Un concept preluat din Statele Unite, dar adoptat rapid si in tari precum Olanda, Marea Britanie sau Franta, food truck-ul imbina avantajele privind mobilitatea si accesul usor pe care doar un local pe patru roti le poate oferi cu standardele inalte de preparare a produselor ale unui restaurant propriu-zis. Un alt plus este timpul de asteptare mult mai mic, desi putin mai ridicat decat la fast-food-uri, si asta pentru simplul fapt ca un food truck nu este un fast food. Toate ingredientele folosite la Burger Van sunt proaspete si de cea mai inalta calitate, inclusiv carnea, care nu este niciodata congelata, ci doar refrigerata.
De aceea, ne mandrim ca suntem singurii care fac burgeri adevarati, respectand toate regulile care se impun pentru a pastra elementul cel mai important: gustul.