AGENTI SECURITATE

ASSET PROTECTION SYSTEMS

05-08-2016 | EXPIRA LA 07-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura paza si supravegherea obiectivului si bunurilor din patrimoniu, atit pe timp de noapte cit si pe timp de zi, in ture cu ceilalti colegi.
- activitati de paza si control al accesului in obiective comerciale/retail;
- paza bunurilor, materialelor si valorilor aflate in raza obiectivului;
- raspunde pentru asigurarea unui serviciu de securitate de calitate.


CERINTE

- studii medii;
- experienta in paza obiective comerciale/retail - obligatoriu;
- absolvent de curs de calificare profesionala de agent de securitate;
- atestat profesional eliberat de Politie;
- fara antecedente penale, apt psihologic pentru serviciul de paza;
- aptitudini fizice corespunzatoare;
- bune abilitati de comunicare si relationare


BENEFICII OFERITE

SALARIZARE 1400 LEI NET


DESCRIEREA FIRMEI

ASSET PROTECTION SISTEMS este o companie de pază și protecție înființată în anul 2010 în București fiind în mod legal înregistrată, licențiată și asigurată pentru a putea oferi servicii de pază și protecție companiilor,siturilor industriale, reședințelor particulare și persoanelor, atât în capitală, cât și în restul țării.

Prestăm servicii pentru o gamă largă de parteneri într-o varietate de industrii si segmente de clienti. Serviciile noastre de securitate, dezvoltate împreună cu partenerii noștri încorporează un grad ridicat de tehnologie. În timp ce paza umana încă reprezintă nucleul companiei ASSET, lucrăm continuu pentru a dezvolta ofertele noastre. Acest lucru ne permite să venim în întampinarea nevoilor clienților noștri la prețuri competitive.

ASSET PROTECTION SISTEMS își dorește să lucreze în strânsă colaborare cu structurile statului pentru descurajarea și rezolvarea infracțiunilor ce pot fi îndreptate împotriva clienților noștri, devenind cu adevarat partener de afaceri pentru aceștia.