Agenti de vanzari

Save Cash

11-11-2013 | EXPIRA LA 11-12-2013

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Cautam agenti de vanzari cu/fara experienta, dar abili. Pachet salarial foarte atractiv in functie de rezultate. Comision 75% din contractele incheiate si 15% din incasari pe viata. C.V. la florentina.savecash@gmail.com.

Cautam colaboratori ce lucreaza deja ca agenti de vanzari si au un portofoliu propriu de clienti, carora sa le poata transmite si oferta noastra in paralel. Comision 75% din contractele incheiate si 15% din incasari pe viata. C.V. la florentina.savecash@gmail.com.

Responsabilitati
Promovarea si vanzarea directa a serviciilor
Gestionarea relatiei cu clientul atat din perspectiva vanzarii cat si a incasarii
Elaborarea unui plan de afaceri pentru dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii, respectand politica comerciala a companiei
Efectuarea de rapoarte si analize despre activitatea depusa si transmiterea lor la termenele stabilite
Monitorizarea informatiilor despre concurenta si a modificarilor aparute in activitatea clientilor


CERINTE

serios, punctual, dornic de afirmare
cunostinte de operare PC;
cunoasterea limbii engleze la nivel mediu;
abilitati de comunicare, orientare catre client;
spirit antreprenorial, gandire strategica, initiativa;
implicare, atitudine proactiva.


BENEFICII OFERITE

-decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

Ce este SaveCash?
SaveCash.ro gestioneaza o retea de locatii partenere care sunt dispuse sa ofere reduceri pentru majoritatea produselor si serviciilor proprii tuturor posesorilor de carduri de membru SaveCash.ro.
SaveCash este un concept nou in România care propune unui segment de aproximativ 30% din totalul comerciantilor din fiecare domeniu de activitate sa devina parteneri ai conceptului si sa implementeze un sistem diversificat si avantajos de reduceri la produsele si serviciile proprii, oferite preferential doar clientilor atrasi de avantajele conceptului SaveCash.

Cine sunt sunt comerciantii parteneri?
Comerciantii parteneri vizati de conceptul nostru reprezinta 30% din totalul comerciantilor din fiecare domeniu de activitate, cu sediu/filiala/reprezentanta, in Bucuresti sau in imprejurimi. Pe scurt, oricine vinde un produs sau un serviciu publicului larg. Acestia vor primi si fideliza clientilor noi, aparuti ca urmare a promovarii conceptului SaveCash si in unitati comerciale din alte domenii de activitate, si totodata vor fideliza proprii lor clienti care vor aprecia reducerile oferite.

Cine sunt clientii consumatori?
Clientii consumatori sunt persoane fizice care achizitioneaza produse si servicii de la comercianti. Orice client consumator isi doreste sa plateasca cat mai putin pentru produsele si serviciile pe care le doreste.
Acestia se vor bucura de beneficii, precum:
obtinerea de reduceri preferentiale la produsele si serviciile căutate
obtinerea de informatii complete despre unitatile comerciale partenere
gasirea tuturor unitatilor comerciale partenere, prin geolocatie, pe site-ul SaveCash.ro
Un client multumit de calitatea produselor si serviciilor, precum si de reducerile primite va recomanda si va aduce clienti noi.