Agenti asigurari;Unit-manageri;Area-manageri

BROKER DE ASIGURARE SRL

30-03-2013 | EXPIRA LA 01-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Venituri motivante( suma fixa intre 350-550 euro, spatiu,comisioane atractive, telefon,logistica), mediu de lucru intr-o echipa profesionista, training gratuit si personalizat in functie de necesitati, posibilitatea dezvoltarii unei cariere, posibiltatea subscrierii de contracte atat in domeniul asigurarilor de viata cat si in domeniul asigurarilor generale (asigurari de locuinte, asigurari casco, RCA, asigurari firme, etc..),precum si pensiilor private,etc.
Anuntul este valabil pentru orice zona a tarii.


CERINTE

Fara experienta
Experienta in asigurari constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

-suma fixa
-telefon
-traininguri gratuite
-bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Este o societate de brokeraj la inceput de drum nascuta la initiativa unui grup de oameni de afaceri libanezi si belgieni, care au dorit sa adauge plus valoare afacerilor grupului si in aceiasi masura sa sustina, prin consultanta in domeniul asigurarilor, toti partenerii si colaboratori actuali sau viitori.

La experienta personalului calificat romanesc s-au adaugat experienta, traditia dar si suportul comercial al consultantilor libanezi.

Societatea pune bazele unor conexiuni de durata, creeaza armonia, face din afaceri locul placut pentru intalnirile constructive!

Bun venit in cadrul celui mai tanar si eficient broker, consultantul dumneavoastra in asigurari!