Agent Vanzari Bucuresti

SC BEST GENERATION SRL

11-03-2017 | EXPIRA LA 10-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa largeasca portofoliul de clienti prin urmarirea pasilor de vanzare: prospectare, contactare, ofertare, follow-up, semnarea contractului, oferirea serviciilor/produselor, trimiterea facturilor, urmarirea incasarilor etc)
Sa inteleaga nevoile clientului si sa-i ofere cele mai bune solutii si produse
Sa mentina relatia cu clientii prin fidelizarea acestora.
Transportarea si instalarea echipamentelor (dezumidificatoare, ventilatoare, incalzitoare pe santiere, AC mobil in corturi, hale etc)
Instruirea clientilor privind folosirea echipamentelor
Realizarea de masuratori de umiditate si informarea clientilor (constructii)
Pastrarea si dezvoltarea relatiei cu partenerii: parchetari, montatori de pardoseli etc


CERINTE

 experienţă de minim 2 ani într-un post similar din vânzări;
 capacitate foarte bună de comunicare şi relaţionare cu clienţii, atenţie distributivă,
simţ pentru detaliul semnificativ, capacitate rapidă de decizie;
 personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate şi eficienţă;
 fără obligaţii personale majore (studii în desfăşurare, probleme personale consumatoare psihic, alte activităţi profesionale paralele etc.);
 cunoştinţe operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet);
 permis de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

BEST GENERATION ROMANIA!

Oferim servicii de consultanta in plasare baby-sitteri in Europa si suntem o firma cu vechime de 8 ani pe piata din Romania.


Best Generation s-a nascut din dorinta de a ajuta cat mai multi tineri din Romania sa isi gaseasca un mini job in strainatate , sa invete sa traiasca diferit si sa aprofundeze o limba straina, traind in sanul unei familii din strainatate.
Ne dorim succesul fiecaruia dintre aplicantii nostrii, motiv pentru care lucram cu cele mai bune agentii partenere din strainatate si ne asiguram ca toate tinerele bone ajung in conditii de siguranta la familii de buna conditie sociala.

Iti oferim siguranta unui plasament legal si rapid.

Daca ai ales sa mergi in acest program, te aflii exact la locul oportun.

Profita de experienta noastra!
Echipa noastra este calificata si are experienta in recrutarea persoanelor care doresc sa aplice intr-un post de ingrijire copii. Lucram cu acest program din 2005 si avem parteneri in toate tarile in care promovam acest program. Vei tine legatura cu noi pe parcursul sederii tale in tara gazda si vei beneficia de cele mai bune servicii pe care ti le poate furniza o firma de au pair.

Plasarea ta este sigura si rapida
Daca iti faci dosarul rapid, plasarea ta va fi si ea foarte rapida. Te vom sprijini pentru a avea un dosar cat mai competitiv in raport cu dosarele altor aplicanti, este important sa fii printre cei mai buni si sa primesti cele mai bune oferte de familii. Lucram cu agentii acreditate sa promoveze acest program, deci nu vei pleca la voia intamplarii, familiile respective sunt verificate de partenerii nostrii iar tu vei fi tot timpul in siguranta.