Agent Vanzari

SC ELEGANCE DECOR SRL

07-10-2014 | EXPIRA LA 09-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acordarea de consultanţă în perioada de pre si post vanzare raportat la caracteristicile produsului sau serviciului comercializat şi nevoia clientului.
Realizarea targetului de vanzari lunar si anual.
Analizarea pietei de profil si a concurentei, feedback de la client pentru imbunatatirea produselor si serviciilor.
Dezvoltarea, consolidarea si gestionarea unei retele de colaboratori (arhitecti, designeri, distribuitori, constructori).
Identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare (portofoliu de produse, canale de vanzare, etc).


CERINTE

Candidatul ideal are gandire strategica, capacitate de analiza si sinteza, are abilitati de negociere, organizare si planificare, spirit antreprenorial si simt comercial, este orientat catre rezultate si are putere de convingere.

Ne dorim o persoana cu experienta de minim 3 ani in vanzari, de preferat in domeniul decoratiunilor interioare sau in domenii conexe (profile decorative, vopsea decorativa, mobilier, tapet, mocheta, parchet).

Cunoasterea programelor Microsoft Office.

Constituie un avantaj cunoasterea limbii engleze si experienta in colaborarea cu arhitectii, designerii si/sau constructorii.


BENEFICII OFERITE

- masina de serviciu
- laptop
- telefon mobil


DESCRIEREA FIRMEI

Conceptul Elegance Decor se adreseaza clientilor in cautare de alternative inalt calitative pentru amenajarea completa a locuintelor private, birouri, hoteluri si restaurante.
Prezenta la nivel national prin reteaua de distributie si cu un portofoliu de lucrari din categoria HoReCa dar si resedinte private, Elegance Decor constituie partenerul Dvs de specialitate.