Agent Turism - Sezon Vara 2019

EST CONCEPT SRL

05-05-2019 | EXPIRA LA 05-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agent Rezervari - efectuarea de rezervari hoteliere ,ofertare si vanzare pachete turistice.Internetul si telefonul sunt instrumentele de baza. Salariul este sistem comision din vanzari dar garantam salariu minim de cel putin 2000 ron/luna indiferent de nivelul vanzarilor.
O privire pe site-ul nostru www.plaja.ro va va lamuri cu ce ne ocupam si o sa aveti o imagine aproximativa a ceea ce facem zilnic. .etc

Postul este sezonier - asa cum e specificat si in caracteristica job-ului este pe perioada sezonului estival din 6 Mai pana la 31. August ( 4 luni) .

Pentru studentii care au examene putem gasi o formula in care sa si lucreze si sa participe la toate examenele desigur


CERINTE

Persoana cautata este fie absolvent fie student la turism, geografie, matematica, economie, marketing, comert .etc care are timpul necesar si nevoia de a sacrifica o vara pentru a castiga bani si a invata ceva in acest domeniu. Desigur si cei care au mai lucrat anterior in agentii de turism sau dept. rezervari la hoteluri sunt bineveniti ..

1. Inteligent si bun utilizator de calculator si Internet - utilizam zilnic in activitatea noastra cateva zeci de sisteme de rezervari online si trebuie sa se familiarizeze rapid cu ele. I

2. Sa fie comunicativ - jobul presupune comunicatii mai inainte de toate , online, prin telefon ,e-mail ,sau chiar direct la sediu nostru cu clientii.

3. Sa fie motivat si responsabil - ne dorim colegi care vor sa lucreze intr-o agentie de turism in sezonul de varf nu numai ptr. a acumula experienta sau simpla curiozitate ci sa fie de un real sprijin pentru noi iar efortul va fi rasplatit .

Nu este necesara experienta anterioara pe postul de agent de turism deoarece modul de lucru al companiei noastre este diferit de al celorlalte firme de turism si dorim ca personalul nostru sa invete stilul si valorile noastre.Sunt bineveniti si cei care au mai lucrat in agentii de turism sau in dept. rezervari din hoteluri dar sa fie dispusi sa isi insuseasca sistemul nostru de lucru .


DESCRIEREA FIRMEI

www.plaja.ro - Est Turism - agentie de turism specializata si cu mare experienta in rezervari sejururi la mare, in primul rand la hotelurile de pe litoralul Marii Negre,Romania si Bulgaria si secundar Grecia si Turcia. www.plaja.ro este primul site de rezervari vacante la mare din Romania inca din 2002. Seriozitate si inovatie sunt atributele care ne definesc cel mai bine.