AGENT TURISM (Serviciu Non Stop) - Italiana si Engleza - Full Time sau Part Time

OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

30-04-2008 | EXPIRA LA 30-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiettivo Lavoro Romania recruteaza pentru agentie de turism in Bucuresti (sector 4) pozitia de Agent Turism - italiana si engleza- Serviciu Non Stop


CERINTE

- limba engleza - nivel avansat
- limba italiana - nivel avansat
- bune abilitati de comunicare
- orientare spre client


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea de a lucra FULL TIME sau PART TIME
- posibilitatea de a lucra intr-o agentie de turism - relatii clienti
- posibilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si deschis
- salariu motivant
- bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.obiettivolavoro.ro