Agent Turism

SC UVET VIAGGI TURISMO SRL

08-06-2017 | EXPIRA LA 10-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam: Agenti de Turism vorbitori de limba italiana sau limba franceza.


Descrierea jobului: Agentii de turism dupa o perioada adecvata de formare profesionala, vor avea responsabilitatea sa gestioneze cererile de rezervari zboruri, hoteluri, trenuri si inchirieri auto, se cere limba italiana (scris, citi, vorbit) la un nivel mediu-avansat sau limba franceza.

Operatori economici care sa inregistreze facturi in sistem contabil, urmarirea facturilor si efectuarea platilor catre furnizori la data scadenta. Sa tina legatura cu furnizorii. Sa verifice si sa urmareasca incasarile din partea clientilor. Ajustarea facturilor in caz de erori.


Agenti Data Entry-facturare: trebuie sa asigure introducerea datelor de pe factura in sistemele de operare si prelucrarea datelor.


CERINTE

se cere limba italiana (scris, citi, vorbit) la un nivel mediu-avansat sau limba franceza. Constituie un avantaj experienta in domeniul turismului si ticketing-ului, experienta in rezervari: GALILEO, WORLDSPAN, AMADEUS, SABRE.

Avantaj experienta in domeniul contabil si sistemul Navision.


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- card MedLife (asigurare medicala privata)
- contract pe perioada nedeterminata
- dupa 3 luni, abonament metrorex si RATB, in valoare de 120 de lei
- curs de limba italiana gratuit in timpul programului de lucru
- prima de Craciun, un salariu in functie de lunile lucrate
- angajatul lunii
- ore suplimentare platite dublu


DESCRIEREA FIRMEI

UVET VIAGGI TURISMO ROMANIA face parte din grupul italian UVET, înfiintat in anii 50, cu peste de 60 de ani de experienta pe piata serviciilor turistice. Compania in București a fost deschisa în 2004 si presteaza servicii în regim outsourcing pentru restul companiilor din grup, cu o echipa de peste 150 de persoane. Uvet Romania este lider in Romania in domeniul calatoriilor de afaceri.