Agent Publicitate

S.C. PANDA PROJECT MEDIA S.R.L.-D.

03-06-2012 | EXPIRA LA 05-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul angajat va avea rolul de a dezvolta afacerea gasind noi locatii (noi spatii publicitare). Nu va trebui sa vanda nimic. Va reprezenta firma PANDA PROJECT astfel prezentand o oferta de colaborare proprietarului de spatiu publicitar. Va trebui sa vorbeasca cu calm si incredere astfel incat sa se faca inteles si sa isi atinga obiectivul.
Programul este de 3-4 ore pe zi dar importante sunt rezultatele si eficienta.


CERINTE

Candidatul ideal este orientat spre rezultate, incearca sa fie cat mai eficient, invata din ceea ce face, are incredere in sine, este perseverent, rabdator. Important este sa fie o persoana energica si cu dorinta de a realiza ceea ce isi propune.


DESCRIEREA FIRMEI

Activitatea principala a societatii consta in: servicii specializate de afisare reclama indoor (in primul rand in lift si spatii similare, apropiate de mediul intim al consumatorului) pentru clienti reprezentati de companii care au nevoie de promovarea serviciilor si produselor prin comunicare cat mai directa si intima cu potentialii clienti.

Pe scurt, oferim si gestionam suportul fizic prin care mesajul companiilor este expus consumatorilor intr-un mediu de propagare eficient in mediul indoor.

- Agentia amplaseaza suporturi (tip rama aluminiu - formate A4, A3 si A2) in care instaleaza afise publicitare imprimate (furnizate de clienti) in lift-uri (sau spatii similare).
- Pentru spatii se incheie contracte de inchiriere spatiu publicitar cu asociatiile de locatari, in baza carora agentia plateste chirie lunara (care se regaseste in pretul serviciului, platit de clienti).
- Suporturile in varianta de baza (folosita in prezent pe piata) se prezinta sub forma unui kit de baza (rama profil aluminiu format A3, protectie folie PVC transparent si spate carton gofrat, montare prin nituire).

Agentia are ca obiectiv dezvoltarea de minim 4 solutii alternative optimizate, prin contractarea unui consultant proiectant, ale carui costuri sunt prinse in bugetul proiectului.
- Suporturile pot fi personalizate in colaborare cu clientul.