Agent imobiliar pentru reprezentarea cumpărătorilor

REALPRO Dan Negulescu

24-09-2014 | EXPIRA LA 24-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Specialistul de cumpărători îi va reprezenta pe cumparatorii care vor apela la serviciile noastre, va programa și conduce prezentări de case cu cumparatorii, va realiza analize de piață pentru cumpărători, va scrie ofertele de cumpărare și va furniza alte servicii specifice nevoilor cumpărătorilor.


CERINTE

Căutăm o persoană dinamică, serioasă, comunicativă și cu spirit întreprinzător pentru a iși dezvolta o carieră în imobiliare, într-un mediu de lucru profesionist, organizat și eficient. Experiența în domeniul imobiliar este un avantaj important. În plus, sistemul de franciză REALPRO oferă pregătirea și suportul necesare pentru dezvoltarea rapidă a unei cariere în domeniul reprezentării imobiliare.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru profesionist, organizat și eficient
Remunerație de 80% din comisioanele încasate de la clienții cumpărători
Surse suplimentare de venit
Acces la rețeaua de recomandări REALPRO
Program de training, coaching și suport permanent din partea francizorului REALPRO


DESCRIEREA FIRMEI

www.dannegulescu.ro
www.realpro.ro
www.francizarealpro.ro
REALPRO este prima companie de reprezentare imobiliara din Romania.
REALPRO este un sistem de franciza imobiliara personala care permite reprezentarea la standarde inalte a clientilor prin servicii si rezultate garantate contractual.
Agentii REALPRO sunt specialisti in vanzarea de apartamente si case unifamiliale.
Francizele REALPRO garanteaza contractual vanzarea locuintelor in maxim 90 de zile si nu percep comision de la cumparatori la achizitionarea caselor promovate.