Agent imobiliar- Partener GALAXY IMOB

Galaxy Imob

06-01-2015 | EXPIRA LA 05-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal:

Vrei sa fii Nr.1 in Imobiliare? Vrei bani, evolutie profesionala si notorietate? Iti doresti o afacere de succes in domeniul imobiliar?
Pe locuri…fii gata…START! E timpul sa faci SCHIMBAREA de care aveai nevoie: IA ATITUDINE si ACTIONEAZA!
Alege franciza imobiliara GALAXY IMOB® - solutia de care aveai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale.
Iti propunem un Parteneriat flexibil cu 100% sanse de reusita. Lucreaza pentru TINE sub umbrela GALAXY IMOB®, un brand puternic, 100% romanesc, cu peste 130 de Parteneri la nivel national, avand mai mult de 80.000 vizitatori unici/luna conform statisticii de pe trafic.ro, ceea ce ne plaseaza in varful ierharhiei agentiilor imobilare din Romania.


CERINTE

BENEFICIILE TALE

Lucrezi pentru TINE: ai 100% comision!
Costuri ZERO pentru achizitionarea francizei- cel mai flexibil parteneriat imobiliar din Romania
Te bucuri de notorietatea brandului GALAXY IMOB®- un jucator important pe piata imobiliara din Romania
Iti oferim TRAINING-uri saptamanale pentru dezvoltarea personala si profesionala prin conceptul de training “Serile de Joi Noaptea” – unde sunt prezenti oameni de success si specialisti in comunicare si in domeniul imobiliar si nu numai
Programe de MARKETING si PUBLICITATE la nivel local si national si suport continuu pentru afacerea ta
Ai acces la clienti nationali
Primesti un cont personalizat GALAXY IMOB®- adresa de email personalizata de forma prenume.nume@galaxyimob.ro si promovare pe portalul www.galaxyimob.ro la sectiunea Echipa- PARTENERI
Ai acces la anunturile proprietarilor cu ajutorul aplicatiilor: MAP, IMOB MANAGER si ARGUS.
Ai acces GRATUIT la CRM cu administrare online- soft imobiliar in care iti poti adauga un numar nelimitat de oferte.
Iti poti promova ofertele prin feed automat pe portaluri precum: galaxyimob.ro , imobiliare.ro, tocmai.ro, mercador.ro, magazinuldecase.ro, titirez.ro, Imobiliare-info.ro, anunturi-imobiliare.net, anuntimobiliar.ro, argesimobiliare.ro, vanzari-case.eu, vanzari-terenuri.eu, vanzariapartamente.eu, anuntimobiliar.com, oferte-imobiliare.net, vanzari-garsoniere.ro, Imobiliare-net.ro, imobiliare24.ro etc.
Preturi preferentiale pentru: extra anunturi, materiale publicitare, promotionale, bannere, mesh-uri etc
Suport tehnic NON-STOP din partea profesionistilor GALAXY IMOB®

DE CE GALAXY IMOB®?
GALAXY IMOB® este Solutia de Parteneriat cea mai profitabila de pe piata imobiliara din Romania reusind sa uneasca si sa creasca oameni in domeniu.
Avand peste 130 de Parteneri la nivel national, GALAXY IMOB® a devenit una din cele mai cunoscute companii imobiliare romanesti datorita celor peste 9 ani de experienta, a profesionalismului de care a dat dovada si a atitudinii pozitive cu care a reusit sa ajunga in topul agentiilor imobiliare din Romania.
Aceasta este oportunitatea de care aveai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale alaturi de un Partener de Incredere in domeniul imobiliar.


DESCRIEREA FIRMEI

GALAXY IMOB® este Solutia de Parteneriat cea mai profitabila de pe piata imobiliara din Romania reusind sa uneasca si sa creasca oameni in domeniu.
Avand peste 180 de Parteneri la nivel national, GALAXY IMOB® a devenit una din cele mai cunoscute companii imobiliare romanesti datorita celor peste 9 ani de experienta, a profesionalismului de care a dat dovada si a atitudinii pozitive cu care a reusit sa ajunga in topul agentiilor imobiliare din Romania.
Aceasta este oportunitatea de care aveai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale alaturi de un Partener de Incredere in domeniul imobiliar.