AGENT DE TURISM

EASY SERVICES SRL

30-09-2015 | EXPIRA LA 30-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul de turism va lucra in agentie de turism pentru vanzari de programe turistice interne si externe proprii sau din sistemele de rezervari ale agentiei, pe care va trebui sa le invete daca nu le cunoaste. Va face si vanzari bilete de avion(low-cost), asigurari medicale, rent a car, inchirieri autocare si microbuze, etc...Va oferi spre vanzare clientilor agentiei, toate ofertele si programele disponibile. Beneficiile vor fi in concordanta cu munca depusa si realizarile obtinute. Va fi ajutat/a sa se integreze si sa se puna la punct cu lucrul in agentie si in sistemele de rezervari ale agentiei.
Doar candidatii ale caror cv-uri vor fi selectate in vederea stabilirii unui interviu ulterior, vor fi contactati . Va multumim pentru intelegere!


CERINTE

-Experienta ca agent de turism minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Easy Tour este partenerul care va ofera servicii turistice pentru deplasari de afaceri si vacante, de inalta calitate, conform asteptarilor dumneavoastra. Cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu vasta experienta in tot ceea ce presupune domeniul serviciilor turistice, Easy Tour se identifica cu dorintele clientilor, punand pasiune si dedicare in tot ceea ce face astfel incat, acestia sa se simta in siguranta atunci cand apeleaza la serviciile agentiei. Datorita faptului ca fiecare solicitare exprimata de unul dintre clientii nostrii este unica in felul ei, majoritatea pachetelor de servicii oferite de noi sunt construite, personalizate si adaptate, astfel incat vacanta sa se desfasoare conform dorintelor atat in ceea ce priveste destinatia, datele de calatorie cat si categoria de cazare preferata si bugetul alocat. Seriozitatea, ca element fundamental al activitatii echipei Easy Tour este reflectata atat in unicitatea produselor, atentia la detaliu, cat si in informarea corecta si completa asupra continutului ofertei. Toate acestea fac dintr-un banal pachet de servicii turistice, o vacanta de neuitat. Datorita sistemelor on-line performante folosite de catre compania noastra, se asigura raspunsul prompt la solicitarile clientilor, precum si avantajele oferite prin programele de fidelitate ale companiilor aeriene si lanturilor hoteliere. Intelegand importanta calitatii serviciilor prestate clientilor sai, echipa Easy Tour reuseste sa atinga asteptarile acestora, misiunea noastra fiind astfel indeplinita!