Agent ambalare si livrare produse nealimentare

Pro Data International SRL

28-03-2016 | EXPIRA LA 30-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o firma localizata in Bucuresti, zona Panduri-Cotroceni, care se ocupa cu importul si distributia de consumabile si accesorii pentru industria IT si foto. Comercializam discuri blank, hartie inkjet foto, perfierice pentru laptopuri si PC, alimentatoare de laptop, carcase si suporti pentru CD/DVD/BD. Cautam personal care sa lucreze in depozitul nostru situat in Panduri, care sa pregateasca si apoi sa livreze la clientii nostri din Bucuresti si Ilfov produsele comandate de catre acestia.


CERINTE

Daca te intereseaza acest job, detii carnet de sofer categoria B si daca esti o persoana atenta, nefumatoare, cu abilitati in comunicare, cu spirit de observatie, daca ai o conditie fizica buna si daca poti lucra in regim de 8 ore pe zi de luni pana vineri atunci te rugam frumos sa ne trimiti un CV folosind formularul de contact de la OLX. Daca aveti experienta in comercializarea acestor tipuri de produse atunci va rugam sa detaliati aceste aspecte (locuri de munca anterioare, perioada lucrata, atributii de serviciu, obiective majore indeplinite, etc)

Daca esti student sau daca nu poti lucra intre orele 9:00 si 17:30 (avand la dispozitie o pauza de 30 de minute in fiecare zi) atunci te rugam frumos sa nu aplici pentru acest job.