ACTUAR-BUCURESTI

ABC Human Capital

31-10-2010 | EXPIRA LA 06-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un jucator puternic si stabil, beneficiind de o vasta experienta pe piata nationala si internationala a asigurarilor. Este o companie cu traditie pe segmentul RCA, pe zona de asigurari maritime si de aviatie si un asigurator de marca la asigurari generale.
Compania are unitati teritoriale in toata tara, avand o acoperire teritoriala completa si oferind peste 60 de tipuri de asigurari generale, de viata si de sanatate.

Responsabilitatile postului:
- Determina factorii de risc si costurile de achizitie a politelor;
- Calculeaza tarifele pentru politele de asigurari generale;
- Implementeaza si dezvolta continuu bazele matematicii actuariale folosita in asigurararile generale;
- Dezvolta, implementeaza si asigura asistenta in procesul de management al riscului privind asigurarile generale;
- Calculeaza marja de solvabilitate minima si marja de solvabilitate de care dispune compania;
- Asista in definirea/ schimbarea caracteristicilor produselor de asigurare noi/ existente;
- Asigura alcatuirea documentatiei referitoare la managementul riscurilor atat pentru aprobarea, cat si pentru revizuirea produselor de asigurare;
- Dezvolta noi produse si face calculele actuariale aferente.


CERINTE

- Studii superioare - matematica sau statistica;
- Studii de specialitate in domeniul actuarial;
- Certificare actuar;
- Cunostinte de operare computer Microsoft Office (MS Excel esential): nivel avansat;
- Cunostinte de utilizare a softurilor de statistica si abiliatea de a asimila usor utilizarea unor noi softuri utilitare in acest domeniu;
- Experienta: minim 2 ani intr-o pozitie similara.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!