Account Manager – distributie IT - Bucuresti

Georgia Management

04-05-2015 | EXPIRA LA 03-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala, distribuitor de produse IT&C.
- Ca si Account Manager, rolul tau va fi direct legat de cresterea cifrei de afaceri a filialei din Romania, atat prin gestionarea portofoliului de clienti deja existenti (suport pentru clientii activi si activarea clientilor incativi), cat si prin atragerea de clienti noi.
o Aproximativ 80% din timpul de lucru este alocat activitatilor de vanzari prin telefon
o Vei gestiona vanzarile clientilor din retelele clasice de vanzare IT&C (revanzatori)


CERINTE

- Pentru a fi un candidat potrivit acestui job:
o Poti fi un candidat cu experienta de cel putin 2 ani in vanzari in domeniul IT&C
o Sau poti avea experienta de vanzari de cel putin 3-4 ani in alte domenii
- Important este sa fii orientat catre obtinerea de rezultate, sa iti placa sa comunici si sa relationezi in permanenta cu clientii si sa te asiguri de finalitatea fiecarui proces de vanzare in parte.


BENEFICII OFERITE

Compania iti ofera un pachet salarial format din parte fixa + bonus calculat in functie de volumul vanzarilor, asigurare medicala la o clinica privata si posibilitatea de a-ti construi o cariera profesionala in cadrul unei echipe tinere si foarte dinamice.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de consultanta in domeniul serviciilor de resurse umane, oferind clientilor nostri un suport de calitate pentru externalizarea anumitor servicii din aceasta arie de activitate. Scopul nostru este de a aduce un plus de valoare si eficienta prin serviciile oferite: selectie si recrutare, training, consultanta organizationala si servicii de administrare de personal si salarizare.