Account Manager

Ollala

22-11-2016 | EXPIRA LA 24-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Partenerul nou selectat va face parte dintr-o echipa tanara, o companie ce este construita cu o baza de principii universale. Activitatea standard va fi cea de identificare a noilor parteneri cu urmatoarele prioritati dar nu limitate la:

- Mentinerea si dezvoltarea portofoliului de produse si producatori;
- Stabilirea relatiilor de afaceri cu noii parteneri
- Negocierea conditiilor de colaborare cu potentialii parteneri
- Intocmirea rapoartelor privind situatia vanzarilor
- Dezvoltarea afacerii conform planului de afacere si de brand.

Posibilitatile de colaborare sunt nelimitate intocmai filozofiei Ollala de a nu se lega de standarde de functionare. Ne place sa negociem, nu apreciem inflexibilitati, nu respectam lipsa de sinceritate si onoram loialitatea. Totul este posibil cand suntem dispusi sa facem orice pentru a ajunge acolo unde ne dorim pentru ca de altfel, nu stim niciodata unde ne va duce un nou drum inceput.


* Precum o nota de subsol, cei interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala ( Practica neplatita, part-time, practica speciala platita ) pot fi acceptati sub conditii speciale in echipa Ollala.


CERINTE

Ollala priveste toate legaturile precum parteneriate iar aceasta viziune poate functiona numai daca este impartasita de catre toti cei implicati. Perspectivele sunt largi, fara limite defapt iar un asemenea mind-set este necesar pentru candidatul ideal. Punct cu punct, dorim sa cunoastem persoanele care nu fac parte din majoritate, cei din afara sistemului carora le-au fost acoperite talentele si viziunile iar totodata sa detina urmatoarele:

- Atitudine, calitati, si alte elemente necesare pozitiei de account manager
- O intelegere avansata de limba engleza scrisa si vorbita;
- O cunoastere minima despre platforma Magento
- Intelegere minima despre comert si comert on-line; ( de ce minima ? pentru ca nu ne oprim niciodata din a invata )
- Viziune si perspective de dezvoltare constanta;
- Credinte personale pozitive.