Sofer

Ade-Com Company

24-10-2016 | EXPIRA LA 23-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- Incarca/descarca marfa in/din autoutilitara aflata in dotare;
- Transporta marfa la clienti, conform rutei stabilite, descarca marfa si incaseaza banii sau ridica documente de plata (bilete la ordin/ CEC-uri);
- Cand nu are ruta de transport, participa activ la alte activitati specifice departamentului de logistica (incarca, descarca, aranjeaza marfa in depozit)

Oferim:
- salariu fix motivant pe baza de contract de munca; plata drepturilor salariale si taxelor aferente fara intarzieri;
- loc de munca pe termen lung


CERINTE

- carnet de conducere fara incidente cat. B, cu vechime minima 3 ani;
- abilitati de munca in echipa;
- responsabilitate, constiinciozitate, punctualitate;
- cazier judiciar curat


DESCRIEREA FIRMEI

Ade-Com Company, este o societate infiintata in 2009, care activeaza in domeniu comertului si importului cu materiale de constructii. Distribuie intreaga gama de produse pe tot teritoriul judetului Brasov si in judetele invecinate. Aceasta are ca furnizori, producatori din tara si de peste hotare, care si-au creat pe piata din Romania, dar nu numai, un renume in domeniul materialelor de constructii, prin diversitatea produselor, prin cel mai bun raport calitate pret, produse noi si solutii tehnice complete. Prin sistemele complete pe care le comercializeaza, si prin intermediul clientilor pe care ii are, Ade-Com Company, a participat la realizarea unor proiecte importante din municipiul Brasov, proiecte rezidentiale, renovari si constructii de spatii comerciale si birouri, termo si hidroizolari, constructii noi si renovari ale spatiilor destinate supermarketurilor.