Reprezentant vanzari accesorii electrice

Job Connect

17-04-2015 | EXPIRA LA 17-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect caută pentru clientul său, Reprezentant vânzări pentru județe din Zonele de Sud, Centru, Nord, Nord-Est din țară.


Compania cu experiență în domeniul comercializării echipamentelor electrice și a uneltelor en-gros și en-detail din 1990 este în prezent reprezentată în 8 ţări. Este o importantă companie multinaţională cu reţea de distribuţie ce acoperă nevoia a peste 8000 de clienţi dintre care 1000 din România. Produsele comercializate acoperă următoarele segmente: elemente de conexiune, elemente de fixare, materiale termocontractabile, aparataj, iluminat, echipamente de distributie, echipamente de automatizari industriale, aparate de masură, accesorii.

Ca Reprezentant de vânzări vă veți ocupa de căutarea și prospectarea de noi potențiali clienți, veți prelua de la clienți comenzi și le veți transmite companiei. Veți menține contactul direct cu clienți prin întâlniri programate cu aceștia. De asemenea, veți fi responsabil de prezentarea noilor produse și suport tehnic oferit clientului, de încasarea plăților de la aceștia și de întocmirea rapoartelor periodice pentru a actualiza informațiile referitoare la parteneri și concurența pe piață.


CERINTE

Dacă dumneavoastră aveți experiență în domeniul de vânzare sau montare a echipamentelor electrice (Vânzător comercial - departament echipamente electrice, Electrician, Reprezentant vânzări în reteaua de distribuție a echipamentelor electrice), aveți minim studii medii (constituie un avantaj studiile de specialitate – electrice), permis de conducere categoria B, așteptăm să ne cunoaștem mai bine. Iar, dacă dețineți cunoștințe de limba maghiară aceasta constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Pentru a vă îndeplini cat mai bine sarcinile profesionale veți beneficia de toate resursele necesare (telefon și mașină de serviciu).
În cadrul companiei veți beneficia de un pachet salarial de bază și un comision din contractele încheiate și vănzările de produse.

Dacă vă considerați o persoană loială, motivată să lucreze în domeniul vânzărilor și dețineți o buna abilitate de comunicare și negociere aștept CV-urile dumneavoastră.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.