Reprezentant vanzari

SC VICTOR CSV SRL

27-02-2016 | EXPIRA LA 27-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dupa un an 2015 foarte bun si in cautarea unui an 2016 senzational, Compania noastra iti propune acest contract, oferindu-ti posibilitatea de a dezvolta si consolida 2 zone puternic industrializate:

Brasov si Sibiu.

Vei beneficia de sprijin deplin pentru a asimila o cat mai ampla cunoastere a tehnicilor prin care sa ne facem clientii multumiti.

Cunostinte industriale tehnice minime pot fi de folos, insa este imperios necesara dorinta de a arata capacitatea de adaptare la orice situatie, de a empatiza cu ceilalti si lega visele personale de realizarea profesionala.
Misiunea ta este de a descoperi continuu oportunitati de promovare a produselor companiei ca solutii pentru necesitatile clientilor si de a sustine o activitate permanenta de follow-up a contractelor deja semnate.
Beneficiind de avantajul unor produse cunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor, nu ne ramane decat sa ajutam clientii sa ia deciziile cele mai favorabile pe termen lung in activitatea lor.

Cum de altfel, pe termen lung, ne dorim si colaborarea cu tine !


CERINTE

- Esti o persoana dinamica, optimista, increzatoare in fortele proprii, dornica de a invata despre orice si .....CU CHEF DE MUNCA ?
- Punctualitatea si respectul pentru ceilalti te caracterizeaza ?
- Poti sa te focusezi pentru atingerea obiectivelor personale respectand valorile companiei?
- Urmaresti o remuneratie corecta si raportata la determinarea si realizarile tale si ale echipei?
- Iti doresti o promovare bazata pe dorinta ta de munca si perfectionare si nu pe cheful sefului?
….TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA!
Atitudinea pozitiva, perceptia muncii de teren (si nu numai!) ca distractie este cheia integrarii perfecte in colectivul nostru.


BENEFICII OFERITE

-mediu de lucru placut in care performanta este rasplatita
-orar de lucru full-time
-masina,telefon si laptop de serviciu
- acces la biblioteca Companiei pentru dezvoltare continua
-salariu fix+comisioane+bonusuri pe KPI(key performance indicator)
- posibilitatea de promovare dupa un grafic dinainte stabilit


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2012, VICTOR CSV SRL isi propune sa reprezinte alternativa calitativa a distributiei abrazivelor si echipamentelor de protectie pe piata autohtona, punand pret nu numai pe calitatea produselor promovate, ci si pe evaluarea corecta si orientata spre interesul clientului a solutiilor oferite pentru aplicatiile necesare.

In acest sens, beneficiind de experienta si totodata entuziasmul unui colectiv inclinat spre a oferi clientului solutia cea mai potrivita aplicatiei solicitate, compania VICTOR CSV SRL a semnat parteneriate pentru reprezentare cu firme de renume in domeniile amintite precum SAINT-GOBAIN GLASS ROMANIA SRL detinatoarea brandului NORTON si DELTA PLUS ROMANIA SRL detinatoarea brandurilor VENITEX, PANOPLY si TIGER Steel, recunoscute international in domeniul abrazivilor si ai protectiei umane individuale.

Consumabilele de calitate elimina timpii morti aparuti in procesele de productie in momentul inlocuirii lor pe utilaje, asigura confortul utilizatorului, scad investitiile in materii auxiliare, creand profitul pe termen lung, prin respectarea termenelor de executie si crearea cadrului confortabil de munca pentru utilizator, elemente extrem de importante in economia oricarui proiect.

Este normal ca produsele consumabile de calitate sa nu-si poata dovedi eficienta decat montate pe utilaje de calitate. Astfel in portofoliul nostru de echipamente pot fi gasite tehnologii performante ale unor producatori de prestigiu: CLIPPER, BOSCH, MAKITA.

Sculele manuale utilizate de profesionisti au darul de a le asigura acestora confort in exploatare si eficacitate, dar sunt importante si pentru imaginea oferita clientilor. Din acest motiv la noi veti gasi tot ce este mai bun: STANLEY, ROTHENBERGER, USH.

Calitatea produselor, dar si dorinta generala a membrilor companiei de a deschide ochii oricarui client asupra avantajului utilizarii in orice aplicatie a unor consumabile si echipamente de calitate au generat logo-ul companiei : CHECK THE QUALITY !