Reprezentant Vanzari

CARDEXCLUSIV SRL

12-12-2014 | EXPIRA LA 14-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Distributie felicitari, pungi cadouri, hartie ambalaj si diverse accesorii pentru ambalarea cadourilor in judete Mures, Bistrita, Maramures, Satu Mare, Bihor, Salaj si Cluj
Preluarea si dezvoltarea unei retele deja bine puse la punct cu peste 120 de magazine!!


CERINTE

Posesor permis conducere categoria B.(minim 2 ani experienta)
Prezentabil si ingrijit.
Fara cazier.
Predispus la delegatii in tara.
Cunostinte PC.(office,excel)
Cunoasterea limbi maghiare reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

La slariul fix se adauga si procent din incasari!
Telefon , laptop, masina.


DESCRIEREA FIRMEI

CARDEX ROM este lider pe piata de felicitãri din România încã din 1996, anul înfiintãrii. Firma noastrã a început distribuirea felicitãrilor hazlii si umoristice ca o alternativã la felicitãrile cu trandafiri si garoafe ori cele turistice, care erau pe piatã în timpul respectiv. Felicitãrile CARDEX au antrenat o generaìie nouã si tânãrã în lumea trimiterii felicitãrilor.
CARDEX ROM este distribuitorul exclusiv în România al produselor CARDEX (Ungaria) - felicitãri, pungi cadouri,
hârtie de ambalaj, si de asemenea exclusiv, al ilustratelor sub licenìa HALLMARK (SUA) - numãrul unu mondial în domeniu, precum si a celor sub licenta Disney, Peanuts, Garfield, Scooby-Doo, Rachel Hale, Thomas Kinkade, Forever Friends etc.
Datoritã colaborãrii cu asemenea parteneri, sortimentul de felicitãri a devenit deosebit de bogat, reusind sã creãm cea mai largã ofertã de felicitãri umoristice si traditionale, adaptatã diverselor ocazii.
Obiceiul de a dãrui a devenit parte integrantã a vietii noastre de zi cu zi. Acest fapt ne-a motivat sã prezentãm si o ofertã de ambalaje pentru cadouri (pungi si hârtii). Scopul nostru a fost dezvoltarea unei înfãtisãri unice si în acest domeniu.
Obiectivul pe viitor a întregii echipe CARDEX ROM este ca fiecare client sã-si gãseascã pentru fiecare ocazie
un design pe placul lui între produsele noastre, indiferent dacã este vorba despre o felicitare, o pungã pentru cadouri sau hârtie de ambalaj.