Reprezentant Tehnic de Vanzari

Adept Human Resources

13-07-2016 | EXPIRA LA 12-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Important furnizor de schele in Europa, SUA si Orientul Mijlociu este in cautarea unui Reprezentant Tehnic de Vanzari pentru Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, Oradea, Iasi, Targu Mures, Suceava.

Responsabilitati:

- In calitate de reprezentant comercial: prospectare si atragere de noi clienti, cat si fidelizarea celor deja existenti, in conformitate cu strategia comerciala a companiei

- In calitate de responsabil tehnic: organizare si supervizare in cadrul proiectului atribuit, distribuirea atributiilor, echipamentelor si materialelor, in vederea obtinerii unui randament optim si garantarea in orice moment a sanatatii si securitatii muncitorilor si a tertilor.


CERINTE

- Minim 3 ani experienta in medii industriale, in functii de comercial-tehnic

- Studii tehnice (preferabil inginerie sau arhitectura)

- Limba Engleza nivel avansat

- cunostinte utilizare PC: pachet Office si Autocad


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro