Receptioner 1500 lei + 150 lei bonuri masa

MADYON TOP TURISM SRL

04-06-2016 | EXPIRA LA 06-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- rolul de a asigura serviciile de informare, rezervare si cazare pentru oaspetii hotelului cu eficienta si profesionalism, avand toate cunostintele necesare acestor proceduri
- preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti prin email, fax sau telefonic;
- primirea si cazarea clientilor si intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasarea platilor);
- solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate;
- stabilirea unor relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor situatiilor ocazionale.
-colaborarea cu toate departamentele: rezervari, restaurant, housekeeping pentru asigurarea unor servicii impecabile clientilor hotelului.
-efectuarea a unor diverse operaţiuni de casă, calcularea facturilor, încasarea contravalorilor serviciilor oferite etc.
-se informează permanent asupra acţiunilor şi activităţilor ce au loc în incinta hotelului pentru a da informaţii corecte turiştilor.


CERINTE

- studii de calificare in domeniu constituie un avantaj;
-limba engleză obligatorie - nivel conversational avansat ; a doua limbă străină constituie un avantaj
-persoană atentă la detalii, proactivă si orientată către client
-experienţă anterioară în industria hotelieră/ recepţie/ relaţii clienţi este de preferat dar nu un criteriu eliminatoriu.
- foarte bune cunostinte de operare pe calculator (Windows, Word, Excel);
- experienta de lucru in programul Medallion constituie un avantaj;
- aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
- abilitati foarte bune de comunicare si negociere;
-persoana cu puternice valente de vanzare si tehnici de vanzare insusite.
- capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile;
- foarte bune abilitati de planificare si organizare.
-persoana capabila sa duca mai multe sarcini trasate in paralel sa treaca de la o sarcina la alta cu usurinta si sa revina la sarcina initiala sau/si sa urmareasca finalizarea acestora.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- salariu fix (de la 1500 lei) negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei;
- bonuri de masa in valoare de 150 lei;
-lucrul intr-o echipa tanara;
-formare profesionala pe parcursul activitatii;
-o masa asigurata/ zi;
-acces la facilitatile complexului (teren tenis, fotbal exterior/sintetic, loc de joaca pentru copii)


DESCRIEREA FIRMEI

Ai sansa sa lucrezi alaturi de oameni profesionisti, intr-un mediu stabil, in continua dezvoltare care iti ofera numeroase satisfactii profesionale.
Cu o vechime de cinci ani in industria ospitalitatii hoteliere, Complexul Trei Stejari reprezinta o optiune excelenta pentru cei care aleg Brasovul ca destinatie turistica sau pentru afaceri. Prin diversitatea si calitatea serviciilor asigura cel mai bun raport calitate/pret avand o baza consistenta de clienti de casa care,obisnuiti fiind cu standardul serviciilor noastre revin periodic sau recomanda locatia noastra contribuind astfel la dezvoltarea intregii afaceri. Pentru acest lucru, daca simti ca vrei sa fii parte din echipa noastra, programeaza-ti un interviu la numerele de telefon afisate sau pe adresa noastra de email office@stejariibrasov.ro/www.stejariibrasov.ro