Partener consultanta si intermedieri exclusive Brasov

Ascendent

23-09-2014 | EXPIRA LA 23-10-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Companie Centrala Brasov, este interesata de o persoana titrata, cu abilitati in comunicare, posesor auto, pentru birou consultanta si servicii administrare si intermediere. Postul se recomanda pentru cel ce isi doreste independenta si are deschidere catre oportunitatile propuse de un sistem performant si competitiv pe plan mondial.


CERINTE

-abilitate in comunicare
-posesor auto


BENEFICII OFERITE

-instrumente performante de lucru
-apartenenta la o companie recunoscuta pe plan local, national si international
-programe de dezvoltare personala
-asistenta de specialitate
-lider competitiv


DESCRIEREA FIRMEI

ASCENDENT IMOBILIARE este licentiata in consultanta imobiliara si vicepresedinta al Asociatiei agentilor profesionisti din Romania prin managerul firmei.


Compania imobiliara ASCENDENT a cunoscut o ascendenta in dezvoltarea ei ,astfel incat, astazi, dupa peste 18 ani de activitate continua in domeniu ,prezinta si abordeaza ofertele in mod unic in Brasov .

Activitatea Companiei ASCENDENT a fost recunoscuta atat pe plan local : prin Premiile acordate de Camera De Comert Si Industrie Brasov , cat si si pe plan national fiind inscrisa in " Top 100 " in cele mai bune firme de domeniu din Romania .

Secretul nostru : compania ASCENDENT s- a bucurat si se bucura mereu de colaboratori deosebiti si nu exista zi sa nu invatam ceva nou .